ОБГОВОРЕННЯ ПРОЄКТУ ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНОЇ ПРОГРАМИ «МАРКЕТИНГ»

8 травня 2023 року
05 травня 2023 року відбулось громадське обговорення проєкту освітньо-професійної програми «Маркетинг» щодо підготовки фахівців у галузі 07 Управління та адміністрування за спеціальністю 075 Маркетинг (керівник групи кадрового забезпечення – Людмила АЛЄКСОВА, члени групи кадрового забезпечення: Михайло ШЕВЧИК, к.е.н, Ольга БЕРЮХ).
Участь в обговоренні щодо оновлення і покращення змісту ОПП «Маркетинг» взяли: Руслан ЯКИМОВСЬКИЙ, завідувач економічного відділення; Василь ЗБАРСЬКИЙ, д.е.н., професор кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі НУБіП України; Оксана ПЕНЬКОВА, д.е.н., професор, завідувач кафедри маркетингу Уманського національного університету садівництва; Андрій ХАРЕНКО, к.е.н., доцент кафедри маркетингу Уманського національного університету садівництва; Олексій ЧУХЛІБ, начальник торгового відділу ТОВ «Торгова фірма «Рудь»; Анжеліка ВАРГАЧУК, маркетолог фірм «ЯРОС», «lamps4makeup», «DaMi», «True catering»; Катерина БОНДАР, SMM-менеджер приватної школи «Колегія мрій», випускник коледжу спеціальності 075 Маркетинг; Юлія ЄМЕЦЬ, керівник відділу персоналу ТОВ «Експансія» FOZZY GROUP; Катерина МИРОНЕНКО, здобувач освіти за освітньо-професійною програмою.
Основною метою щорічного оновлення освітньо-професійної програми за участі стейкхолдерів є забезпечення якості освітньої діяльності та відповідності програми вимогам ринку праці.
Під час зустрічі було обговорено пропозиції та рекомендації щодо вдосконалення змісту освітньо-професійної програми підготовки здобувачів освіти за спеціальністю 075 Маркетинг, що передбачає внесення відповідних змін до переліку обов’язкових та вибіркових компонентів. Оксана ПЕНЬКОВА відмітила, що проєкт ОПП розроблений із врахуванням вимог стандарту. Наголосила на важливості врахування додаткових загальних і спеціальних компетентностей та результатів навчання, які визначають особливість ОПП. Василь ЗБАРСЬКИЙ та Анжеліка ВАРГАЧУКнаголосили на важливості введення цифрового маркетингу, як одного із найактуальніших напрямів у сьогоденні. Катерина БОНДАР, зазначила важливість вивчення іноземної мови, що сприятиме у подальшому працевлаштуванні.
За результатами обговорення проєкт ОПП «Маркетинг» було схвалено та прийнято рішення подати його на розгляд та затвердження педагогічною радою Боярського ФК НУБіП України.
 
 
 Людмила АЛЄКСОВА,
керівник групи кадрового забезпечення
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook