Виховна година присвячена “Дню Матері”

9 травня 2023 року

 

01Можна у світі чимало зробити –
Перетворити зиму на літо.
Можна море й океани здолати,
Гору найвищу штурмом узяти,
Можна пройти крізь пустелі і хащі,
Тільки без мами не можна нізащо,
Бо найдорожче стоїть за словами:
“В світі усе починається з мами!” 

(Анатолій Костецький)

08.05.2023 р. куратор групи Е-21М Оксана Дудар та викладачка циклової комісії спеціальних електротехнічних дисциплін Ірина Мищишин провели виховну годину до “Дня Матері”, дата цього свята цьогоріч припадає на 14 травня.

6

Безумовно, День матері - це одне з самих зворушливих свят, тому що кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ - образ своєї мами, яка все зрозуміє, простить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити незважаючи ні на що. Мама в нашій країні з давніх-давен вважалася справжньою берегинею домашнього вогнища і саме тою людиною, до якої діти завжди приходять за добрим словом, порадою та допомогою.

Материнство - маленький подвиг. Немає нічого сильнішого, ніж материнська любов. Немає нічого важливішого, ніж материнське серце. Немає нічого безціннішого ніж материнське тепло. Найніжніші і дбайливі руки. Нескінченне терпіння, віддача, любов, ніжність, мудрість.

12345789

Разом з студентами групи Е-21М згадали історію створення цього дня, обговорили традиції і святкування “Дня матері” в різних країнах. Студенти підготували цікаві презентації про своїх мам, поділились цікавими і смішними історіями з дитинства.

10

Також неможливо було не згадати матерів наших героїв. Адже для них День матері — це день боротьби матерів за мир. Ми схиляємо голови перед матерями наших солдат, наших героїв, чий подвиг не менш значущий перемог на полях битв. Саме їх любов, віра в свою землю, країну, народ, в свій мирний будинок завжди рятувала і продовжує оберігати Україну від численних і нещадних ворогів.

Ми повинні віддати матерям загиблих патріотів найвищі почесті, вписати їх імена в скрижалі української історії. Саме вони подарували нашій країні і всьому народові майбутнє, яке неодмінно буде мирним і світлим.

В цей День хочеться побажати всім мамам найперше миру і спокою, вічної молодості і неземної краси, справжнього щастя, довгих років життя, відмінного, міцного здоров'я, розуміння і відданості в сім'ї. Хай світлом і добром відгукуються в душах дітей ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість. Найголовніше наше багатство - це не гроші і влада, а міцна радісна сім'я з чарівними посмішками наших дітей.

Оксана Дудар,
куратор групи Е-21М
13
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook