Гідно зроблена робота – достойна нагорода

9 травня 2023 року

 

1У четвер, 04 травня 2023 року, на початку педагогічної ради в присутності працівників коледжу відбулось вшанування і нагородження студентів коледжу, призерів спортивних ігор студентів коледжів структурних підрозділів НУБіП України з нагоди відзначення 125-річчя заснування НУБіП України.

234568

Першими заслужені нагороди отримали наші шахісти (Максим БІДОЛАХ, Роман ЗАЯЦЬ та Вікторія КУКУРУДЗА), які в командному заліку в перший день змагань вибороли бронзові нагороди. Грамоти, медалі та кубок команді вручали директорка коледжу Світлана ПИЛИПИШИН та завідувач Агромеханічного відділення Ігор БУНЯК (пообіцяв студентам-призерам провести з кожним із них хоча б одну шахову партію, чим ще більше мотивував спортсменів до вдосконалення свого рівня гри в шахи).

910111213

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За хронологією виступів на Іграх наступними до нагородження запросили команду студентів із настільного тенісу. Приємно, що підопічні Ірини ГАЛАЙКО (разом з директоркою коледжу проводила нагородження) були ще більш успішними: Іван БРИНЯК посів ІІ місце серед юнаків, а Софія ПРОЦИК – серед дівчат. В підсумку разом з Мар’яною ЖИШКОЮ вони в підсумку вибороли срібні медалі в командних змаганнях, поступившись лише на дещицю (одним балом) переможцю. Саме такого ґатунку медалі, а ще грамоти, статуетки та кубок вручили їм під час нагородження.

1401

Достойно виступили на Іграх і волейболісти, які, як і майстри малої ракетки, стали другими, провівши на хорошому рівні всі матчі на змаганнях. Нагородження проводили директорка коледжу Світлана ПИЛИПИШИН та заступник директорки коледжу з навчальної роботи Олег КАЛАТАЛО, азартний гравець у волейбол. Кращим в нашій команді визнали Олега ПЕТРУШКУ (капітан команди), якого нагородили грамотою і статуеткою. Грамоти та кубок отримала вся команда (Олег ПЕТРУШКА, Олег СОЗАНСЬКИЙ, Максим САВИЦЬКИЙ, Віталій-Ярослав БЕНІВ, брати Василь та Роман БІДУЛИ та Вікторія КУКУРУДЗА).

На завершення керівник фізичного виховання Степан ЖЕРЕБЕЦЬКИЙ подякував адміністрації коледжу за можливість взяти участь в Іграх та зауважив, що потрібно щороку брати участь в змаганнях (на обласному рівні, у всеукраїнських), адже через змагальний дух спортсмени зможуть рости професійно (тактично і технічно). І як «допінг» для студентів-спортсменів обов’язково має бути достойне пошанування переможця та призерів одразу після фінішу турніру.

Степан ЖЕРЕБЕЦЬКИЙ,
керівник фізичного виховання
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook