Ректорат: безпека, вступ до магістратури, обрання керівництва органів студентського самоврядування

8 травня 2023 року

 

 

8 травня 2023 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Згадуючи подвиг наших батьків та дідів, які разом з усім світом подолали 78 років тому фашизм, очільник університету висловив впевненість у перемозі над рашизмом. Тиждень буде присвячений статутним заходам, підготовці до відзначення 125-річниці НУБіП, відбудеться спільне засідання вченої ради та Президії Національної академії педагогічних наук України.

 

  Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша закцентував на зустрічі з аспірантами 9 травня о 13 годині, фіналі чемпіонату Києва з футболу 10 травня о 14 годині, раді виховної роботи 11 травня о 15 годині. Також у четвер 11 травня відбудуться вибори керівників сенатів ННІ, факультетів та університету, голосування триватиме з 9 до 17 години.

  Відповідальний секретар приймальної комісії Сергій Ковалевський доповів про початок реєстрації на складання ЄВІ та ЄФВВ. До 14 травня подовжено олімпіаду для вступу в університет.
  Начальник відділу кадрів Сергій Грищенко проінформував про уточнення графіку відпусток та збір даних щодо оголошення конкурсу на заміщення вакантних посад доцентів.

 

  Керівник Сенату Студентської організації Олександр Вертелецький закцентував на процедурі голосування на виборах, яке відбуватиметься очно.
  Учений секретар Оксана Барановська доповіла про проведення наради з керівниками ННІ, факультетів, структурних підрозділів щодо енергозбереження, результатів олімпіади для вступу, вступу до магістратури, виборів голів ССО 10 травня о 1015. Протягом тижня завершиться виготовлення сувенірної продукції до 125-річчя.

 

  Проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк доповів про завершення у підрозділах І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2022/2023 навчальному році в НУБіП України, патентну активність та використання коштів на виконання наукової діяльності. В НДГ завершуються весняно-польові роботи.

  Директор студмістечка Сергій Стецюк закцентував на перебігу ремонтів кімнат для першокурсників – наразі таких готово вже 81.
  Директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Сергій Михнюк доповів про організацію спортивних змагань для мешканців гуртожитків, які стартують 11 травня.

 

  Начальник відділу дистанційного навчання, співпраці з відокремленими підрозділами Олександр Санченко доповів про профорієнтаційну роботу в інститутах та коледжах, зокрема дні відкритих дверей в Бережанському фаховому коледжі, фестиваль «Непереможна Україна» в Немішаєвському фаховому коледжі.
  Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук зупинився на ревізії проекторів – зі 139 в повністю ідеальності стані 119, а решта потребує модернізації. Понад 60 науково-педагогічних працівників протягом червня-липня у межах міжнародного проєкту будуть направлені до польських університетів для обміну досвідом. Також триває підготовка до участі в реалізації проєктів UNIgreen.

  Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про перебіг благоустрою території, ремонти аварійних об’єктів.

 

  Проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук акцентував увагу на вступній кампанії до магістратури, організовані курси для вступників з логіки та іноземної мови, старті реєстрації на складання ЄВІ та ЄФВВ.

 

  Підбиваючи підсумки роботи, Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень.
Керівникам всіх структурних підрозділів – забезпечити по університету і його відокремлених підрозділах надзвичайні безпекові заходи, пов’язані з високою небезпекою ракетних ударів рф, особливо в першу декаду травня.
Василю Шинкаруку – забезпечити організоване проведення спільного засідання вченої ради НУБіП і президії НАПН України, що відбудеться в університеті 11 травня; посилену увагу – набору в магістратуру, який вже почався; зосередитись на підготовці до проведення акредитації освітніх програм у новому навчальному році.
Сергію КвашіСергію Міхнюку і Олександру Вертелецькому – скоординувати студентський флешмоб на підтримку ЗСУ із запрошенням гурту «Крутий заміс», що пройде 9 травня на стадіоні НУБіП.
Сергію Кваші – контроль підготовки заходів до 125-річчя НУБіП, зокрема готовність до проведення Урочистої академії.
Вадиму Кондратюку – готовність до організації і проведення міжнародної науково-практичної конференції «Продовольча та економічна безпека в умовах війни та повоєнної відбудови: виклики для України та світу», приуроченої до 125-річчя НУБіП.
Василю Моісеєву – контролювати готовність «Студентської варти» до заходів у межах відзначення 125-річчя НУБіП.
Валерію Іщенку – підготувати проведення наради з енергозбереження (врахувавши при цьому й інші поточні питання життєдіяльності), запланованої на 10 травня; завершувати ремонтні роботи на Алеї слави, об’єктах ботанічного саду, території університету.
Сергію Стецюку – підготувати студмістечко до поселення першокурсників.

  Ректорат розглянув й інші питання життєдіяльності університету.

Пресслужба
 

 
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook