«3 ХВИЛИНИ ПІТЧУ» ТВОЄЇ БІЗНЕС-ІДЕЇ

8 травня 2023 року

 

 Якщо ви — студенти факультету аграрного менеджменту, у вас є бізнес-ідея, ви вже провели дослідження ринку, сформували ціннісну пропозицію та модель монетизації, розумієте можливі затрати, бажану суму інвестицій та KPI проєкту і готові рухатися вперед.

Швидше формуйте Пітч-дек і доєднуйтеся до «3 хвилин Пітчу»!
   Що ви отримаєте?
-Можливість презентувати свою бізнес-ідею на широку аудиторію в рамках конкурсу
-Розвинути навички Пітчу бізнес-ідей
-Позмагатися за першість та отримати цінні призи та можливість подальшого розвитку ідеї
   Етапи конкурсу:
   1ий етап «Попередній відбір»: до 12 травня 2023 р. заповнити анкету учасника https://forms.gle/n1tBd5aTGUMAqNs4A та доєднати готовий Пітч-дек на 3 хвилини (вимоги та структура). За результатами попереднього відбору ви отримаєте лист-запрошення на наступний етап.
  2ий етап «Пітч»: 15 травня 2023 р. о 10.00 на платформі Zoom https://bit.ly/3z6c9dU пройде Пітч бізнес-ідей. 15 травня 2023 р. о 16.00 – оголошення переможців та вручення призів за участі меценатів та журі!
   Ми щиро вдячні за ідейне натхнення та фінансову підтримку конкурсу «3 хвилини Пітчу» пані Тетяні Содол (Песоцькій), випускниці факультету аграрного менеджменту 2013 року (Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності), а нині — засновниці та власниці компанії Mega Tax Pro Soution, США.
Успішного пітчу!
Якщо у Вас є запитання щодо участі у конкурсі, будь ласка, звертайтеся [email protected], Альона Тюріна.
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook