Аспіранти кафедри спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» складають іспити у дистанційному форматі

3 травня 2023, 14:07
     На кафедрі організації підприємництва та біржової діяльності аспіранти спеціальності 076 «Підприємництво, торгівлі та біржова діяльність» приступили до складання іспитів за навчальною програмою другого семестру у дистанційному форматі.
     3 травня 2023 року чотири аспіранти склали іспит з дисципліни «Ринок капіталу та організовані товарні ринки» дистанційно. З початку навчання в аспірантурі всі аспіранти мають доступ до навчальної платформи НУБІП України – elearn.edu.ua, що значно спрощує підхід до формування комплексу знань і вмінь та компетентностей і програмних результатів по визначених обов’язкових та вибіркових дисциплінах.  
 
      Наявність гнучкої системи поєднання очного та дистанційного навчання у підготовці здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» сприяє якісному формуванню освітньої складової ОНП.
 
 
Валентина Яворська,
доцент кафедри організації підприємництва та
біржової діяльності
 
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook