Навчання з Cisco

3 травня 2023 року

Мережева академія Cisco є міжнародною програмою навчання в галузі ІТ, яка поєднує навчальні заклади по всьому світу. Програми сертифікації Cisco є визнаними стандартами у галузі мережевих технологій та телекомунікацій, які є корисними для отримання роботи або підвищення кваліфікації у цій галузі. Cisco пропонує різні рівні сертифікації, які включають сертифікати для початківців та досвідчених фахівців.

 Щорічно здобувачі освіти спеціальності 122 Комп’ютерні науки вивчають курс IT Essentials: PC Hardware and Software, який є корисним для них при опануванні дисципліни "Комп'ютерна схемотехніка та архітектура комп'ютера". Під час проходження цього курсу студенти знайомляться зі складовими комп'ютера та їх функціями, що допомагає їм краще зрозуміти, як працює комп'ютер.

Крім того, курс IT Essentials: PC Hardware and Software дає студентам можливість опанувати навички з монтажу, налаштування та діагностики комп'ютерів та периферійних пристроїв, що є важливим для розуміння роботи комп'ютера. 

Загалом, курс IT Essentials: PC Hardware and Software є хорошим доповненням до вивчення дисципліни "Комп'ютерна схемотехніка та архітектура комп'ютера", що дозволяє отримати практичні навички та краще зрозуміти теоретичний матеріал.

 

Ірина СЕМЕНЮТА, викладач

 

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook