Навчальна практика – можливість закріпити теоретичні знання

2 травня 2023 року
3гідно з робочим навчальним планом у здобувачів освіти спеціальності 206 Садово-паркове господарство передбачена практика з розсадників декоративних культур.
Для створення і якісного функціонування власного розсадника в майбутньому кожен здобувач освіти повинен ознайомитись з структурою та діяльністю існуючих розсадників і садових центрів.
Саме з  такою метою здобувачі освіти третього курсу щороку систематично відвідують садовий центр «Єва», який знаходиться поруч з коледжем.
Завдяки наявності в садовому центрі великого різноманіття видового асортименту і сформованих декоративних крон рослин можна зрозуміти які рослини краще проектувати при створенні озеленення різних стилів.
Аналізуючи вартість рослин, які реалізуються з садового центру, більшість здобувачів освіти виявляють великий інтерес до агротехніки вирощування і специфіки формування ціни на рослини.
Однак кожен з молодих людей розуміє, що для отримання дороговартісної рослини потрібна кропітка робота протягом кількох років, а інколи і десятків років.
 
Роман ТАСАЖ, викладач

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook