ВЕСНА І ПРАЦЯ

3 травня 2023 року

 

11 травня в Україні відзначають Міжнародний день праці. Цей день відзначають також у багатьох європейських країнах.

Зазвичай перші дні травня асоціюються в нас із весною, працею і миром. Проте, вже другий рік українцям доводиться працювати в екстремальних умовах війни, часто ризикуючи життям і здоров’ям.

Студенти, що проживають у гуртожитку, по своєму відзначили це свято - вийшли на трудовий десант.

31127108

Всі працювали дружно та завзято. Вдихаючи весняне, свіже повітря, весело та з користю провели час: упорядкували клумби біля гуртожитку, висадили квіти, прибрали прилеглу територію та приміщення. Завдячуючи ЗСУ толока пройшла без повітряних тривог.

Втім, як і кожна велика справа, чисте довкілля починається з маленького, а саме – прибирання подвір’я тієї території, де ми проживаємо.

Проведення таких заходів дає можливість згуртувати молодь, формувати екологічну культуру підростаючого покоління і гуманно ставитись до довкілля, виробляє вміння працювати колективно.

56914

Разом виконувати будь-яку роботу і рухатися до певних цілей – одна з характерних рис українців. Ми – надзвичайно сильна нація, тож навіть в умовах воєнного стану хочемо, аби території, з якими пов’язане наше життя, були чистими і охайними. Війна обов’язково закінчиться нашою перемогою, а ми повернемося до звичних умов життя.

Любов ГУРКО,
вихователь гуртожитку
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook