26 КВІТНЯ ВІДБУЛАСЬ ЧЕРГОВА ПЕРЕВІРКА САНІТАРНОГО СТАНУ КІМНАТ ГУРТОЖИТКУ №6 ФАКУЛЬТЕТУ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ

28 квітня 2023 року
ФВМ НУБіП України

   26 квітня 2023 року за керівництва заступника декана з навчально-виховної роботи Савчука Тараса Любомировича, завідувача гуртожитку – Фещенко Тетяни Олегівни, заступника завідувача гуртожитку Масаловича Юрія Степановича та вихователів гуртожитку Бокотька Романа Романовича (ветеринарного факультету) та Медяник Ганни Андріївни (гуманітарно-педагогічного факультету) провели планову перевірку місць загального користування в гуртожитку та кімнат студентів.

   Зауважили, що студенти відповідально ставляться до питання дотримання чистоти в кімнатах та місцях загального користування. Загалом стан кімнат відмінний.
   Студентам нагадали правила внутрішнього розпорядку у гуртожитках НУБіП України, санітарного стану кімнат і місць загального користування, а також обговорили різні питання, які стосуються проживання та побуту.
   Закликали мешканців гуртожитку не нехтувати правилами особистої гігієни та дотримуватися усіх рекомендацій щодо протидії поширенню COVID-19.
   Попросили й надалі постійно підтримувати чистоту і лад в кімнатах, на поверхах і на прилеглій території.

   Нагадали мешканцям гуртожитку про економію електроенергії, води, газу та про правила відвідування гостів у гуртожитку, поваги й розуміння один одного, допомога у скрутних ситуаціях, ну і перемоги нашим Збройним Силам України.

СЛАВА ЗБРОЙНИМ СИЛАМ УКРАЇНИ !!!
СЛАВА УКРАЇНІ !!!

Заступник старости 6 групи 1 курсу:
Вінцик Анна
Вихователь гуртожитку№6:
Бокотько Роман

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook