Владислав Матусевич із Кіровоградщини мріє здобути освіту за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» саме в НУБіП України
Владиславе, будь ласка, про себе.
— Мене звати Владислав Матусевич. Я родом із Кіровоградщини. У цьому році закінчую природничо-економіко-правовий ліцей – спеціалізовану школу І-ІІІ ступенів №8 позашкільний центр Кіровоградської міської ради Кіровоградської області. Захоплююсь вивченням англійської мови, люблю подорожувати, займатись різними видами спорту, відповідально ставлюсь до виконання поручених справ.
Чому Ви вирішили вступати до НУБіП України?
— Про університет я дізнався від викладачів факультету ще 3 роки, які розповіли про те, що університет на сьогодні всесвітньо відомий, розташований у казковому місці столиці нашої країни в м. Києві. Університет виконує як навчальну так і наукову роботу, відповідно готує спеціалістів сільськогосподарського виробництва і науковців. Має для цього прекрасні лекційні аудиторії і лабораторії із сучасним обладнанням. Пізніше ознайомившись із сайтом університету і факультету тваринництва та водних біоресурсів, а також відвідавши дні відкритих дверей я свій вибір зробив і буду вступати у НУБіП України саме на цей факультет і оберу його першим пріоритетом.
Чому Ви обрали факультет «тваринництва та водних біоресурсів»?
— Україна – це аграрна країна. Іноді її називають житниця і сальниця, а факультет тваринництва та водних біоресурсів готує саме технологів з виробництва різних видів продукції тваринництва.
Чому Ви обрали спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»?
— На мою думку, саме ця спеціальність є однією з найперспективніших спеціальностей на сучасному етапі розвитку людства. Я вважаю, що головним завданням технолога є оволодіння сучасними прогресивними технологіями з метою забезпечення ефективного виробництва високоякісної продукції тваринництва. Робота на сучасних підприємствах дає можливість постійно обмінюватися досвідом із закордонними колегами, подорожувати і виховувати в собі високі стандарти поведінки та професіоналізму.
Про що мрієте і де плануєте працювати у майбутньому?
— Рано ще про це говорити, але якщо відверто, я мрію отримати якісну вищу освіту та стати успішним фахівцем своєї справи. Хочу поїхати за кордон на стажування, побувати в багатьох країнах світу та отримати професійний досвід у питаннях сучасних технологій виробництва продукції тваринництва. Цікавить мене і наукова діяльність. Взагалі час покаже.
Бажаємо успіхів тобі, Владиславе! І звичайно ж чекаємо в рядах першокурсників спеціальності «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» в НУБіП України!!!
Розмову вів доцент кафедри технологій
виробництва молока та м’яса
І.П. Чумаченко