НАВЧАЛЬНІ СТРІЛЬБИ ІЗ СТРІЛЕЦЬКОЇ ЗБРОЇ

26 квітня 2023 року

 

1Патріотичне виховання молоді в багатьох країнах світу займає одне з провідних місць у системі національних пріоритетів. Повага і любов молодих громадян до власної Батьківщини, мови, традицій та культури виступають невід’ємними складовими державної політики.

На сьогодні, поруч із здобуттям освіти, не менш важливим моментом у студентському житті молоді є формування розуміння важливості захисту України, збереження територіальної цілісності та суверенітету. Молодим людям потрібно допомогти усвідомити свій обов’язок перед батьківщиною, ознайомити з нормативно-правовим забезпеченням не лише захисту України, а й охорони життя та цивільного захисту, домедичної допомоги.

Першим відділом Тернопільського РТЦК та СП організовано проведення заняття з вогневої підготовки із студентами ВСП "Бережанський фаховий коледж НУБіП України" на відкритому стрілецькому тирі. Хлопці з цікавістю пройшли тестування на знання нормативно-правової бази допризовної підготовки, прослухали лекцію про вогневу підготовку, тактико-технічну характеристику деяких видів зброї, заходи безпеки при проведенні стрільб та пройшли тренування у стрільбі.

23456

Володимир Гаховський,
викладач Захисту України
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook