Генеральний директор Harvest Harmonics запрошує вас - 26 квітня 2023 року

25 квітня 2023 року

 Мене звати Мері Рональд, я директор з наукових випробувань Harvest Harmonics, і ми представляємо нашу «Програму 1000 міжнародних наукових випробувань» кожному сільськогосподарському університету в усьому світі, щоб продемонструвати нову науку під назвою «Цитоалгоритми». Швейцарсько-італійський фахівець з біофізики Фульвіо Балмеллі протягом останніх 30 років розробив унікальний метод застосування біофізики в сільському господарстві (рослини, ґрунт і вода) на молекулярному рівні. Ця нова наука була використана для розробки технології під назвою «Kyminasi Plants» і продукту, відомого як «Crop Booster». Це дуже інноваційний, і дехто вважає це РАДИКАЛЬНО ІНШИМ підходом до ведення сільського господарства.

 

Високотехнологічне землеробство з використанням мікропередавачів, які забезпечують понад 3000 міні-біофізичних програм для рослин, ґрунту та води, тепер доступне для ведення сільського господарства. Тепер ми, по суті, можемо «завантажити» «здорову рослинну програму» на молекулярному рівні в будь-яку культуру (і її середовище) і прискорити її природну силу та потенціал росту шляхом збільшення фотосинтезу, поглинання вуглецю, поглинання оксиду азоту, врожайності, поглинання поживних речовин, здоров'я ґрунту та стійкість до шкідників/хвороб. Усе це при ЗМЕНШЕННІ ВИКОРИСТАННЯ ВОДИ, ХІМІКАТІВ (пестицидів, фунгіцидів і гербіцидів) і ДОБРИВ.

 

Я додав деякі приклади фермерів і кілька університетських досліджень, щоб задокументувати ефективність технології Kyminasi Plants.

 

Тематичні дослідження

Наукові дослідження

Університетське дослідження

Ваша участь у нашому щотижневому інтерактивному вебінарі — це ваша можливість поставити запитання нашому генеральному директору та засновнику пану Франческо Арліа молодшому, дізнатися більше про цю нову науку, нашу програму 1000 випробувань, і отримати безкоштовний набір для власного використання. Усі учасники, які зареєструються та візьмуть участь, отримають нашу першу внутрішню дисертацію, яка документує 30 з гаком років історії досліджень для розробки технології.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook