Бетмен із Західної Вірджинії зустрівся із студентами Ірпінського фахового коледжу НУБіП України

24 квітня 2023 року

     За підтримки директора коледжу Дмитра Костюка та ініціативи викладачки Наталії Смолянчук, до Ірпінського фахового коледжу НУБіП України завітав американський волонтер-місіонер Джон Бакленд, який від початку повномасштабної війни в Україні, активно допомагає українським дітям та проводить мотиваційні зустрічі. У ході такої зустрічі студенти першого курсу отримали незабутні враження та надзвичайну дозу натхнення від спілкування з гостем.

     Джон, який представився Бетменом із Західної Вірджинії, розповів про свій життєвий шлях та довів, що завдяки волі та наполегливості можна подолати будь-які труднощі та досягти успіху. 

 

 

 

     Американський місіонер не лише надав студентам листи підтримки від своїх земляків, але й пригощав їх солодощами, що стало приємним доповненням до його емоційного виступу. Бетмен акцентував увагу присутніх на тому, що яким би важким не було життя і якими б не були втрати, завжди є надія. Він наголошував на важливості спілкування та взаємодії, а також наголошував на тому, що ніколи не потрібно здаватися, а треба завжди йти до своєї мети. 

 

 

 

     Після зустрічі зі студентами гостю провели екскурсію коледжем. Джон був вражений тим, що так швидко вдалося відновити заклад освіти після руйнацій. Він також відзначив згуртованість колективу та сильні риси українців, такі як працьовитість та цілеспрямованість.

 

     Після огляду зруйнованого комп’ютерного класу гість пообіцяв допомогти з придбанням 15 комп’ютерів. Для цього він записав відеозвернення до керівництва та мешканців Західної Вірджинії та невагаючись дістав з гаманця 400 доларів як перший внесок на цю ініціативу. 

 

     Зустріч з американським волонтером стала незабутнім досвідом для студентів і педагогів та залишила надзвичайно позитивні емоції та враження. Щиро дякуємо Джону Бакленду за його візит до нашого коледжу, за його бажання допомогти та небайдужість! 

Вікторія Сова,

заступник директора з навчальної роботи

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook