Представлення результатів наукових робіт студентів на ІV Міжнародній науково-практичній конференції «Європейські виміри сталого розвитку»

22 жовтня 2022 року
НУХТ

 Захід відбувся в рамках проєктів програми ЄС ЕРАЗМУС+ Центр досконалості Жана Моне JM ECO та Підтримка Асоціацій Жана Моне EU for UA, що реалізуються на базі кафедри екологічної безпеки та охорони праці.

Протягом двох днів інтенсивної роботи були представлені понад 100 доповідей з усіх аспектів сталого розвитку Європи та викликів сьогодення. Серед яких і результати досліджень гуртківців кафедри ветеринарної гігієни Альони Давиденко та Анни Коновал. 
Альона Давиденко представила  доповідь на тему “NUTRYBAL” PROJECT ON HEALTHY DIETS FOR HEALTHY PLANET.

Анна Коновал провела дослідження за темою PREVALENCE OF PESTICIDES RESIDUES IN FOOD на основі аналізу даних із порталу RASFF Європейського Союзу.


Результати досліджень опубліковані у матеріалах конференції.

Незважаючи на військовий стан, науковці України та Європейського Союзу активно відгукнулися на запрошення взяти участь у конференції. Свій науковий доробок представили науковці з університетів і наукових центрів Києва, Вінниці, Львова, Ніжина, Кам’янського, Білої Церкви, Тернополя, Полтави, Сум, Чернігова, Рівного, Черкас, Кам’янця-Подільського, Ірпеня,Університету Масарика (Чехія), Дрезденського технічного університету (Німеччина), Сілезійського технологічного університету (Польща), Лундського Університету (Швеція). Окремо маємо відзначити мужність і відданість учасників конференції з тимчасово окупованих Мелітополя і Херсона та прифронтових Миколаєва і Харкова, які знайшли можливості особисто представити свої доповіді.

Організатори висловили щиру подяку всім учасникам конференції – науковцям, викладачам, виробничникам, студентській молоді за змістовні доповіді та плідні дискусії, окреслені проблемні питання та пропозиції для їх вирішення.

Щира дяка Збройним Силам України за можливість продовжувати наукову і викладацьку діяльність!

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook