Готуємося до першого етапу всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт
Відповідно до листа державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» від 30.01.2023 р. № 21/08-118 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2022/2023 навчальному році» в університеті оголошено І тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2022/2023 навчальному році.
Метою конкурсу є розвиток інтелектуального потенціалу талановитої молоді; активізація та підтримка наукової роботи студентів як найважливішого фактора формування фахівців нового типу; стимулювання їх інтересу до дослідницької роботи, участі у наукових програмах, проектній, конструкторській та інших формах науково-дослідної діяльності; оволодіння ними інноваційними технологіями.
Для участі у першому турі конкурсу студент спільно з науковим керівником повинен підготувати наукову роботу з актуальних проблем у галузях знань, спеціальностей (спеціалізацій), з яких проводиться конкурс, яка є пошуковою за своїм характером, впроваджена у виробництво або застосована у навчальному процесі, не має відзнак НАН України та органів державної влади.
Порядок проведення І туру конкурсу визначено наказом ректора НУБіП України від 13 березня 2023 року № 201 «Про проведення І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2022/2023 навчальному році».
Найбільш активні учасники студентського наукового гуртка «Інновації та дорадництво у ВСЕ харчових продуктів і кормів» підготували роботи для участі в конкурсі.
Для достойного представлення результатів було проведено підготовку доповідей.
Староста гуртка - Альона Давиденко