І тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Земельне право; аграрне право; екологічне право; природоресурсне право» у 2022/2023 навчальному році відбувся!

20 квітня 2023, 17:43

 

Відповідно до листа державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» від 30.01.2023 р. № 21/08-118 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2022/2023 навчальному році», наказу ректора НУБіП України від 13.03.2023 р. № 201 «Про проведення І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2022/2023 навчальному році» конкурсною комісією у складі завідувача кафедри аграрного, земельного та екологічного права ім. В.З. Янчука, д.ю.н., проф. Володимира Єрмоленка, професора кафедри аграрного, земельного та екологічного права ім. В.З. Янчука, д.ю.н., проф. Олени Гафурової та доцента кафедри аграрного, земельного та еколоігчного права ім. В.З. Янчука к.ю.н., доц. Тамари Новак 20.04.2023 р. було проведено захист наукових робіт зі спеціалізації «Земельне право; аграрне право; екологічне право; природоресурсне право».

 

Роботи, подані на конкурс, відповідали всім встановленим вимогам та вирізнялись високим ступенем актуальності. Конкурсанти дослідили такі важливі для сьогодення теми, як правове регулювання зовнішньоекономічної діяльності в аграрному секторі, правові аспекти запровадження генетично-модифікованих організмів у виробництво сільськогосподарської продукції,  правове регулювання насінництва та розсадництва, сучасне становище агрохолдингів в Україні. Не обійшли увагою учасники конкурсу й болючих проблем, викликаних війною. Зокрема, були представлені роботи з правових проблем відшкодування шкоди, завданої земельним ресурсам України внаслідок збройної агресії та бойових дій, а також щодо правового регулювання розвитку соціальної інфраструктури села в умовах війни.

У підсумку  конкурсна комісія визначила переможців:

1 місце – Дере Ясін (студент 4 курсу).

2 місце – Калініченко Карина (студентка 3 курсу)

3 місце – Кагало Олег (студент 4 курсу)

 

Щиро вітаємо переможців! Дякуємо учасникам за активну життєву позицію та бажаємо подальших здобутків на науковій ниві!

Новак Тамара

доцент кафедри аграрного, земельного

 та екологічного права ім. В.З. Янчука

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook