Сьогодні студенти-третьокурсники спеціальності «Соціальна робота» побували на екскурсії в одній з найбільших мереж супермаркетів «Сільпо»

21 квітня 2023 року
      Студенти відвідали виробництво  і подивились на роботу зсередини.
  
Такий досвід став корисним для студентів, адже забезпечує:
1.           Набуття знань про процеси виробництва, організаційну структуру, це може допомогти зрозуміти, які навички та знання можуть бути корисними при працевлаштуванні у подібні компанії.
2.           Можливість зустрітися з фахівцями та поспілкуватися з ними про роботу та досвід. Це може допомогти студентам зрозуміти, які характеристики персоналу можуть бути цінними в роботі з клієнтами та вирішенні соціальних проблем.
Головною метою команди компанії «Сільпо » є іти поряд з цінностями, допомагати за покликанням душі і бути корисним там, де це потрібно. До ініціатив, які організовує «Сільпо» входять :
1.           Виготовлення окопних свічок для ЗСУ.
2.           Участь у розбиранні завалів після бойових дій.
3.           Підтримка дитячих будинків.
4.           Допомога військовим, що перебувають у лікарні.
Тому студентам було корисно отримати інформацію щодо проведення та організації таких заходів
Також майбутніх фахівців запросили на міні-екскурсію до власного виробництва. Чому це корисно саме для студентів соціальної роботи ?
По перше, це розвиток комунікаційних навичок. Такі екскурсії можуть бути цікавою та незвичною формою навчання, яка дозволяє студентам збільшити свій досвід інтерактивної комунікації та взаємодії зі співрозмовниками. Ці навички можуть бути корисні при роботі з клієнтами, особливо при роботі з тими, які можуть мати соціальні проблеми.
По друге, розуміння культурної спадщини. Це може бути корисним при роботі з клієнтами з різних культур, оскільки знання культурної спадщини може допомогти зрозуміти їхні цінності та переконання
По третє, студенти можуть дізнатися багато про технології виробництва, інгредієнти, процеси виготовлення та умови зберігання.
 
Студентка 3 курсу
спеціальності «Соціальна робота»
Олійник Інна
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook