Початок аспірантської вступної компанії на економічному факультеті

20 квітня 2023 року
  19 квітня 2023 року відповідно до «Правил прийому на навчання до аспірантури Національного університету біоресурсів і природокористування України в 2023 році» на економічному факультеті розпочалася вступна кампанія в аспірантуру.
     Вступники, що успішно пройшли етап підготовки необхідних для вступу документів, для виявлення відповідності рівня знань для здобуття третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти, складали вступне випробування з фахових дисциплін за обраною спеціальністю.
 
     Екзаменаційні комісії працювали за спеціальностями 051 «Економіка» (ОНП «Економіка підприємств та галузей національного господарства», 071 «Облік і оподаткування» (ОНП «Облік і оподаткування»), 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» (ОНП «Фінанси, банківська справа та страхування») та 076 «Підприємництво та торгівля» (Підприємництво та торгівля).
 

      Після написання іспиту вступники пройшли співбесіду з членами предметної екзаменаційної комісії, де презентували дослідницькі пропозиції з обраної спеціальності.
 
   Вступники показали високий рівень знань та продовжать складати вступні іспити, що передбачені Правилами прийому відповідно до затвердженого графіка.
     Бажаємо всім вступникам успіхів та сподіваємось, що вони достойно пройдуть цей шлях та поповнять велику університетську родину.

Юлія Негода,
заступник декана економічного факультету з наукової роботи

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook