Участь викладачів кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського у семінарі «Зелена освіта в Нідерландах і Україні: шляхи співробітництва та розвитку»

6 квітня 2023 року

 30 березня 2023 року доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Оксана Гавриш взяла участь в онлайн семінарі «Зелена освіта в Нідерландах і Україні: шляхи співробітництва та розвитку», який було організовано Асоціацією «Український клуб агарного бізнесу» у співпраці з Департаментом міжнародного співробітництва у галузі освіти Міністерства сільського господарства, охорони природи та якості продуктів харчування Нідерландів та за підтримки відділу аграрного аташе Посольства Нідерландів в Україні.

 
Метою зустрічі було презентувати закордонним партнерам потреби вищої освіти України у воєнний час та перспективи розвитку після закінчення війни, обговорити можливі моделі співробітництва.
Доповідачами на семінарі «Зелена освіта в Нідерландах і Україні: шляхи співробітництва та розвитку» були провідні українські та міжнародні експерти зі сфери управління, бізнесу, науки та освіти, серед яких: Рейнауд Наутен, радник з питань сільського господарства Посольства Королівства Нідерландів в Україні; Карен Бакхейсен, старший спеціаліст з питань політики, міжнародного співробітництва в галузі освіти та знань Міністерства сільського господарства, природи та якості продуктів харчування Нідерландів; Алекс Ліссітса, голова Ради з питань аграрної освіти при Міністерстві освіти і науки України, голова наглядової ради освітнього проєкту «Агрокебети», президент асоціації «Український клуб аграрного бізнесу», генеральний директор агрокомпанії «ІМК»; Алла Кравченко, член асоціації «Український клуб аграрного бізнесу», заступник декана з міжнародної діяльності гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України; ректори університетів України й Нідерландів та інші представники сфери бізнесу й освіти.
 
 
Під час семінару присутні ознайомилися з доповідями на різноманітні тематики та обговорили безліч питань щодо зеленого пакту та інтересу до співпраці з українськими аграрними навчальними закладами; сучасного стану та перспектив розвитку сільського господарства та зеленої освіти в Україні; можливостей співпраці між закладами Нідерландів та України.
 
 
Формат семінару забезпечив продуктивне спілкування, обмін думками, конструктивні дискусії між учасниками заходу. Чудова організація заходу, логічно структурована почерговість доповідей, чітка координація модераторами процесу «питання-відповіді» дали можливість налагодити діалог та отримати новий практичний досвід, почути змістовні, актуальні і цікаві доповіді.
Висловлюємо щиру вдячність організаторам семінару за надану можливість прийняти участь та отримати цікаву й корисну інформацію!
Аліна Троян,
доцент кафедри менеджменту ім.проф. Й.С. Завадського

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook