Готуємось до проходження практики: зустріч студентів спеціальності «Соціальна робота» з керівництвом дитячого оздоровчого закладу «Чайка»

10 квітня 2023 року
10 квітня для студентів 1-2 курсів спеціальності «Соціальна робота» завідувачкою кафедри Іриною Віталіївною Сопівник та керівником практики Альоною Борисівною Альтановою була організована зустріч з керівництвом та командою дитячого оздоровчого закладу санаторного типу «Чайка».
 
Зустріч була організована за сприяння голови первинної профспілкової організації НУБіП Ростислава Олександровича Тарасенка. Завітала до нас зі словами подяки керівництву бази «Чайка» за багаторічну співпрацю з НУБіП і наша декан – Інна Миколаївна Савицька.
 
Зустріч пройшла цікаво. Ми змогли дізнатися про можливості проходження практики, організацію дозвілля й розваг для дітей, взаємодію з батьками та унікальні особливості роботи з дітьми. Отримана інформація біла корисною, оскільки студенти отримали відповіді на всі свої питання та познайомилися з роботою закладу зсередини.
Крім того, для студентів було організовано інтерактивну діяльність, яка допомогла визначити їхній творчий потенціал, лідерські якості, вміння працювати в команді та швидко виконувати поставлені креативні завдання. Ця зустріч підкреслила важливість практичного досвіду для майбутніх соціальних працівників. І, звичайно ж, кожен, кого зацікавила така перспектива, отримає можливість проходження практики на базі дитячого табору. Хоча нас попередили, що відповідальність у ставленні до дітей та до своїх професійних обов’язків, а також бажання працювати і навитись нового – будуть найголовнішими якостями під час відбору студентів для проходження практики в «Чайці».
 

 

 Зустріч студентів спеціальності «Соціальна робота» з керівництвом дитячого оздоровчого закладу «Чайка» також допомогла підвищити рівень співпраці й надала можливість проявити себе. Студенти залишились задоволені після проведеної розмови, що залишила по собі купу позитивних вражень та вмотивувала на подальшу роботу в обраній сфері, сфері соціальної роботи.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook