МОТИВУЮЧА ЗУСТРІЧ З АДМІНІСТРАЦІЄЮ

11 квітня 2023 року

 

1Остання сесія та завершення навчання в коледжі, це важливий час у житті кожного студента. Це час, коли вони знаходять нові можливості, збільшують свої знання та готуються до майбутнього захисту диплому. У багатьох випадках успішне завершення сесії може мати вирішальне значення для переходу до наступного етапу навчання або кар'єри.

Саме в такі дні студентам важливо відчути підтримку викладачів, кураторів та адміністрації закладу. Для цього куратором групи К-41М була організована зустріч студентів з адміністрацією коледжу.

2

Директорка коледжу, Світлана ПИЛИПИШИН, привітала студентів з початком сесії, побажала успішного завершення навчання. Вона подякувала студентам. Адже саме на їх період навчання випали непрості випробування в періоди карантину та війни. Усі ці виклики значно змінили навчальний процес та життя взагалі. Багато разів студенти змушені були переходити на дистанційне навчання, частина виїхала за кордон, що створювало нові складнощі.

Не дивлячись на все це, студенти змогли довести свою вмілість пристосовуватися до нових умов та долати труднощі, які вони зустріли. Вони показали свою здатність до адаптації та рішучості в навчанні, незважаючи на складні обставини.

4

Директорка розгорнуто розкрила подальші можливості навчання в базовому закладі НУБіП України, що може бути великою можливістю для забезпечення успішної кар'єри.

3

Галина ПАНЬКІВ, відповідальний секретар приймальної комісії, також відвідала зустріч і розповіла присутнім про процедуру реєстрації для складання НМТ у цьому році, а також про нові умови вступу для отримання ступеня бакалавра.

Такі слова та поради є дуже мотивуючими для студентів, які мають плани на майбутнє та хочуть продовжувати своє навчання або розпочати свою кар'єру. Вони можуть відчувати впевненість в своїх здібностях та бажанні рухатися вперед.

 Сергій ШТОГРИН,
куратор групи К-41М
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook