Ректорат: зустріч ректора зі старостами-першокурсниками та оновлення положень, що забезпечують освітній процес

10 квітня 2023 року

 

 

10 квітня 2023 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату, присвячене якості освітнього процесу, поточній роботі та плануванню діяльності на тиждень.

 

  Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша зупинився на вступній кампанії до аспірантури, проведенні акредитації низки освітньо-наукових спеціальностей. 11 квітня університет прийматиме фінал студентських змагань столиці з волейболу.

  Проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк доповів про подання на узгодження до МОН Додаткових угод на виконання досліджень у межах пріоритетної підтримки наукових напрямів, стан патентної активності, використання коштів на виконання наукових проєктів. На поточному тижні також заплановано ряд науково-технічних заходів в університеті, одна конференція та семінар. В НДГ заплановано за сприятливих погодних умов посів соняшника.

 

  Голова Сенату Студентської організації Олександр Вертелецький закцентував на проведенні виборів керівника органу студентського самоврядування НУБіП України 11 травня 2023 року.

 

  Керівники відділів та служб доповіли про поточну діяльність та плани на тиждень.

 

  Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень.
  Начальнику навчального відділу Ярославу Рудику – продовжити моніторинг якості освітнього процесу, відвідуваності занять, для студентів 1-3 курсів читання лекцій перевести в очний режим. Протягом 10 днів завершити перегляд та унормування змісту навчальних планів, програм, силабусів тощо, внести пропозиції щодо оновлення положень, які забезпечують освітній процес. 13 квітня о 1315 в актовій залі відбудеться зустріч ректора зі старостами, їхніми заступниками академічних груп першого курсу, присвячена здебільшого вихованню та навчанню.
  Проректору Сергію Кваші – контролювати виконання плану підготовки до відзначення 125-річниці університету, закріпити українські делегації, які братимуть участь в міжнародній науковій конференції та урочистій академії, супроводжувати акредитацію освітньо-наукових програм, у межах проведення наради з планування на базі навчального корпусу №1 комісійно перевірити стан аудиторного фонду та приміщень факультетів гуманітарно-педагогічного і тваринництва та водних біоресурсів, що знаходяться в цьому корпусі. Комісія на чолі з ректором Станіславом Ніколаєнко перевіре матеріально-технічну базу ННІ лісового і садово-паркового господарства.
  Проректору Вадиму Кондратюку – забезпечити тісний контакт з роботодавцями та бізнесом, внести пропозиції щодо їхньої участі в заходах, присвячених 125-річчю НУБіП України.
  Начальнику ННЦ міжнародної діяльності Олександру Лабенку – організувати супровід іноземних гостей, які долучаться до відзначення ювілею університету очно.
  Головному інженеру Олегу Самсонюку – завершувати реконструкцію та розпочати монтаж погрудь видатних вчених на Алеї слави, внести пропозиції з висадки Шевченкових дубів.

 

  Ректорат розглянув й інші питання життєдіяльності університету.

Пресслужба
 

 
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook