Вибори на пост голови Сенату Студентської Організації університету та факультетів Університету!

11 квітня 2023 року

 Вибори на пост голови Сенату Студентської Організації університету та факультетів Університету!

Стартують найголовніші вибори Університету — вибори голови ССО університету та факультетів. Це хвилюючий час для усіх студентів, оскільки ми готуємось обрати лідера, який буде представляти наші інтереси та приймати рішення від імені усього студентства НУБіП України! Керівник студентської організації відіграє вирішальну роль у формуванні студентського досвіду та відстоюванні потреб студентів. Це включає роботу з адміністрацією університету, розв'язання проблем студентів та організацію подій і заходів, які сприяють почуттю єдності усіх студентів!
 

Запрошуємо відважних, відповідальних та активних студентів висувати свою кандидатуру. Маєш ідеї, як покращити освітній процес та дозвілля студентів? Прагнеш глобальних змін? Вмієш співпрацювати в команді, правильно делегувати обов’язки та домовлятися зі своєю командою? Готовий активно організовувати роботу на усіх рівнях? Відповідально ставишся до поставлених задач? Тоді усі студенти мають почути твоє ім’я! Знаходь однодумців, збирай команду, розроби передвиборчу програму, напиши заяву кандидата та збери необхідну кількість підписів від студентів (для реєстрації на рівні університету — 2.5% від к-сті студентів університетів, для реєстрації на рівні структурного підрозділу — 5%   від кількості студентів відповідного структурного підрозділу). Після реєструйся за гугл-формою, щоб взяти участь у довгоочікуваних виборах:
- Реєстрація кандидатів на пост голови ССО університету

- Реєстрація кандидатів на пост голови ССО структурного підрозділу

Подати заявки можливо до 21 квітня, тож поквапся, пригадай свої найкращі задуми, та надсилай свою кандидатуру. З початком виборчого процесу не забувайте підходити до нього з ввічливістю та повагою до наших однокурсників і кандидатів. Ми повинні вести продуманий і конструктивний діалог і працювати разом, щоб забезпечити чесність і прозорість виборів.
 

Докладніше за сумлінністю виборів прослідкує Студентська виборча комісія, яка вже почала роботу та провела перше засідання, на якому затвердила початок виборчого процесу і порядок виборів.
 

Студентам важливо знайти час, щоб дізнатися про кандидатів та їхні пропозиції, а також взяти участь у виборчому процесі, віддавши свій голос. Ви можете особисто прослідкувати за ходом виборів, ставши спостерігачем на виборах! Для цього заповніть гугл-форму для реєстрації спостерігачів та станьте частиною цієї грандіозної події!

Закликаємо всіх студентів брати активну участь у виборчому процесі, ставити запитання та приймати зважені рішення. Оберімо лідера, який буде якнайкраще служити інтересам наших студентів і допоможе створити активну та дієву спільноту в нашому університеті!

З повагою,
Студентська виборча комісія

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook