Робота в студентському науковому гуртку «Санітарна і харчова мікробіологія» триває

10 квітня 2023 року

   Студентський науковий гурток «Санітарна і харчова мікробіологія» продовжує свою активну діяльність у 2023 році завдяки студентам, які бажають займатися науковою роботою в плані дослідження мікрофлори різноманітних об’єктів, біології збудників харчових токсикоінфекцій, мікробіому організму тощо. Крім того, члени гуртка прагнуть працювати з іншими студентами, які мають подібний інтерес, та розвивають свої наукові навички і здібності в групі з однодумцями.
   На онлайн зустрічі студенти-гуртківці обговорювали питання актуальності окремих збудників інфекцій, що передаються через харчові продукти, зокрема кампілобактерії.

   Тривала вимушена перерва в очному навчанні посприяла піднесенню і творчому натхненню молоді у виконанні наукових досліджень в умовах мікробіологічної лабораторії кафедри. Так, групою студентів, було здійснено мікробіологічне дослідження тривалості виживання мікроорганізмів у воді. Отримані результати дослідження планується представити на науковій конференції.

   Певну частину результатів наукової роботи студенти-гуртківці представили на IV Міжнародній студентської наукової конференції «Теоретичне та практичне застосування результатів сучасної науки» у м. Одеса, що відбулася 7 квітня 2023 року, організатором якої виступила Молодіжна наукова ліга.

   Безперечно, студентські наукові гуртки є важливою складовою сучасної науки, оскільки вони допомагають студентам отримати необхідні навички для роботи в певній галузі, сприяють розвитку науки та її популяризації серед молоді.

Керівник гуртка, доцент Ганна Козловська

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook