ELECTUDE усуває розрив між теорією та практикою

5 квітня 2023 року

 

01Формування професійних компетентностей здобувачів освіти сьогодні вимагає принципово нового підходу і передбачає вдосконалення технології навчання.

Бережанський фаховий коледж одержав доступ до системи управління навчанням «LCMS Electude». Яка дає можливість здобувачам освіти спеціальності 274 “Автомобільний транспорт“ навчатися основам автомобіля, підвищувати компетенції у будь-якому напрямі автомобільної тематики або вибрати комплексний продукт, який допомагає освоїти всі напрями знань щодо сучасних легкових і вантажних автомобілів.

Electude - провідна система віддаленого інтерактивного технічного навчання, перевірки знань і онлайн-тестування. Дана система заснована на хмарних технологіях. Налічує більш ніж 300 000 користувачів у 55 країнах.

Система Electude містить понад 4 500 навчальних модулів і тестів, які комбінують в собі теорію, ілюстрації, графіки і схеми, що полегшують вивчення і захоплюють процесом навчання.  Перевірка знань здійснюється у режимі онлайн. Доступна активна симуляція реалістичних ситуацій.

Система являє собою середовище розробки, що використовує хмарні рішення, яке дозволяє призначати зміст, керувати процесом навчання і оцінювати результат і прогрес здобувачів освіти. Система містить інтерактивні навчальні модулі, тести і симуляції, які стосуються таких тем, як автомобільні основи, фізичні закони, будова і принцип роботи систем та вузлів легкових і комерційних транспортних засобів, у тому числі гібридних та електромобілів, порядок застосування спеціалізованого обладнання та інструменту.

020304050607080910

Зазначений комплекс призначений для використання на комп'ютерах, ноутбуках, мобільних пристроях, що мають доступ до мережі Інтернет. В тому числі з можливістю виведення зображення нателевізор, проєкційний екран, інтерактивну дошку.

Василь ФУРДЕЙ,
викладач інженерних та аграрних дисциплін
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook