Виховна година зі студентами 9 групи 5 курсу факультету ветеринарної медицини

4 квітня 2023 року

         Напередодні виходу на очне навчання куратор 9 групи 5 курсу доцент кафедри біохімії і фізіології тварин імені академіка М.Ф. Гулого Ольга Тупицька провела виховну годину зі студентами групи.
    Під час зустрічі куратором була акцентована увага на навчальному процесі в умовах воєнного стану, студенти ознайомилися з графіком навчального процесу на семестр.

       Другим питанням, яке було темою обговорення на виховній годині, були правила проживання студентів у гуртожитку та їхнє відвідування під час карантину. Ольга Тупицька відмітила, що в умовах пандемії необхідно дотримуватися впроваджених епідеміологічних правил для мешканців і відвідувачів приміщень. Усі, хто перебуває в гуртожитку, зобов'язані носити захисні маски поза межами кімнати та користуватися спиртовими антисептиками на вході, що протидіє поширенню COVID-19.

У терьому питанні наставником академічної групи студентів було обговорено наказ №207 від 14 березня 2023 року ректора НУБіП України Станіслава Ніколаєнка «Про заборону та запобігання тютюнопаління в Університеті» щодо виконання Закону України від 22.09.2005 р. №2899 «Про заходи щодо попередження та зменшення впливу тютюнових виробів і їх шкідливого впливу на здоров’я населення». Куратор групи наголосила на забороні паління, вживання та використання тютюнових виробів, предметів, пов’язаних з їх вживанням, трав’яних виробів для паління електронних сигарет, пристроїв для споживання тютюнових виробів без їх згоряння, кальянів у приміщеннях та на території НУБіП України.
Ольга Тупицька нагадала студентам про здійснення контролю за своєчасною оплатою за навчання згідно договорів (контрактів), укладених між університетом та фізичними особами.

 

Зустріч пройшла в теплій атмосфері.
Доцент кафедри біохімії і фізіології

тварин імені академіка М.Ф. Гулого

Ольга Тупицька

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook