Молоді науковці кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту продовжують брати участь в академічній мобільності

4 квітня 2023 року

 З 22 лютого по 23 березня 2023 року аспірантка 3-го року навчання спеціальності 073 «Менеджмент» кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Національного університету біоресурсів і природокористування України Бєляєва Єлизавета пройшла стажування у Вроцлавському університеті наук про навколишнє середовище та життя за темою: «Оптимізація бізнес-процесів МСП на основі концепції Lean Management».

З керівницею стажування Магдаленою Калісяк-Медельською, професором Вроцлавського університету наук про навколишнє середовище та життя, розглянуто використання Lean Management в діяльності малих та середніх підприємств. Зокрема, під час стажування було підготовлено анкету для підприємств, які використовують у своїй діяльності Lean Management, розпочато опитування виробників вина в Польщі щодо їх досвіду впровадження принципів Lean Management, сформовано базу матеріалів для підготовки статті «Використання інструментів Lean Management для оптимізації бізнес-процесів МСП у сфері виноробства» за результатами опитування. Загалом результати стажування будуть використані для написання наукових статей, а також під час підготовки дисертаційної роботи.

Стажування в міжнародному університеті - це корисний досвід отримання практичних навичок в галузі наукового дослідження, що дозволяє вдосконалити вміння, розширити свої знання та побудувати корисні контакти з міжнародними студентами та викладачами. Під час стажування було вивчено різні аспекти впровадження принципів досліджуваної тематики, проаналізовано нові технології та методи дослідження, які відрізнятися від тих, що використовуються на національному рівні. Тому, результати стажування будуть використані в межах подальшої наукової діяльності та педагогічної практики з метою поширення міжнародного досвіду в Україні.


Єлизавета БЄЛЯЄВА,
аспірантка 3-го року навчання
спеціальності 073 «Менеджмент»
кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook