Ректорат: очне навчання студентів 1-3 курсів та День відкритих дверей для вступників-2023

3 квітня 2023 року

 

 

3 квітня 2023 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Відсьогодні пройшла ротація студентів, 2-3 курс прибув на очне навчання до кампусу. У зв’язку з цим дирекції, деканати, навчальний відділ продовжать моніторинг відвідуваності, контроль за виконанням наказів ректора, зокрема щодо недопустимості тютюнопаління на території, та дотримання правил внутрішнього розпорядку. Участь в сьогоднішньому ректораті взяли магістри спеціальності «Управління закладом освіти».

 

  Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша закцентував на санітарно-епідеміологічній ситуації, необхідності посилення обмежувальних заходів, носіння масок, використання антисептиків, регулярного провітрювання приміщень тощо. Протягом тижня проходитиме акредитація освітньо-наукової спеціальності водні біоресурси.

  Відповідальний секретар приймальної комісії Сергій Ковалевський закцентував на затвердженні правил прийому до НУБіП України в 2023 році та публікації їх на офіційному сайті університету. 6 квітня університет відкриває двері для випускників шкіл.
  Начальник відділу кадрів Микола Михайліченко наголосив на оголошенні конкурсу на заміщення вакантних посад директора бібліотеки та професорів низки кафедр.

  Голова Сенату Студентської організації Олександр Вертелецький проінформував про перебіг меморіалу-футбольного турніру імені Сергія Романчука, заплановану на 5 квітня 2023 року конференцію ССО.

 

  Учений секретар Оксана Барановська зупинилася на проекті порядку денного засідання вченої ради та повідомила про кадрові зміни в організаційному відділі – відтепер його очолюватиме Наталія Марус.

  Проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк доповів про підготовку та подання до МОН пропозицій з розроблення механізмів державної підтримки публікацій українських вчених в іноземних наукових журналах, хід приймання коротких звітів про виконані дослідження у І кварталі, патентну активність та заплановані науково-технічні заходи. Активно проводиться підготовка до Міжнародної науково-практичної конференції до 125-річчя НУБіП України, готуються до відкриття нові навчально-науково-виробничі лабораторії. В НДГ проводиться передпосівна культивація під посів соняшнику.

  Директор студентського містечка Сергій Стецюк проінформував про перебування в гуртожитках понад 3600 студентів та закцентував, що згідно результатів перевірки укриттів, наявних місць в них більше ніж достатньо. В кампусі проводиться постійний моніторинг санітарно-епідеміологічної ситуації, у разі підозри на захворювання на ГРВІ вживаються відповідна заходи згідно діючих інструкцій.
  Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук закцентував на співпраці з китайськими партнерами щодо розширення переліку спеціальностей, за якими навчатимуться студенти в наших філіях. На контролі сплата за навчання – ще частина студентів окремих факультетів не здійснили оплату.

 

  Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про початок реставрації тротуарів між навчальними корпусами №3 та 4, в ботанічному саду триває облаштування місця загального користування, стартує облаштування малого залу в їдальні навчального корпусу №3. Продовжується благоустрій території університету.
  Начальник навчального відділу Ярослав Рудик проінформував про перебіг навчального процесу, зокрема продовження навчання в очному форматі першокурсників та залучення до цього друго- та третьокурсників. Тривають відкриті заняття науково-педагогічних працівників. Для 79 випускників заочної форми навчання замовлені документи про освіту. Частина студентів агробіологічного факультету перебувають на практичному навчанні.

 

  Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень.
Сергію Кваші – посилити роз’яснювальну роботу та контроль за дотриманням санітарно-епідеміологічних обмежень, підбити проміжні підсумки виконання плану заходів з відзначення 125-річниці університету, узагальнити та розповсюдити матеріали історичної лекції з нагоди ювілею НУБіП для організації пізнавальних зустрічей зі студентством. Ярославу Рудику – контролювати дотримання дисципліни, не допускати запізнень, зривів занять, провести моніторинг відвідуваності студентів, які навчаються в очному та дистанційному форматах, внести пропозиції з організації зустрічі ректора зі старостами академічних груп 1, 2, 3 курсів, надати пропозиції за результатами роботи комісії щодо ситуації навколо кафедри фінансів. Валерію Іщенку – підготувати нараду з енергозбереження, завершити питання передачі та благоустрою тротуарів, сформувати пропозиції щодо демонстрації оновлених та нових об’єктів до 125-річчя. Вадиму Ткачуку – звернутися до керівника центру первинної медичної допомоги щодо організації на базі університету Оздоровчого центру. Сергію Ковалевському – забезпечити проведення Дня відкритих дверей на належному рівні.

  Ректорат розглянув й інші питання життєдіяльності університету.

Пресслужба
 

 
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook