Вебінар «Психологічні та практичні аспекти підготовки до НМТ»

28 березня 2023 року

  НМТ – це не лише перевірка знань, а й значне емоційне випробування, своєрідний стрес. Саме тому важливе значення має психологічна підготовка. Деякі студенти зі слабкою нервовою системою під впливом стресової ситуації, можуть забути матеріал, який напередодні дуже добре пам’ятали. Як же добре підготуватись до НМТ і успішно його скласти? Про це розповідали викладачі математики Наталя Даль і Емілія Дібрівна на вебінарах «Психологічні та практичні аспекти підготовки до НМТ», які вони провели для студентів ІІ курсу з 22 по 28 березня 2023 року.

  Педагоги надали практичні поради щодо підготовки до НМТ, а саме, зробити акцент на логіку, а не «зазубрювання». Недостатньо завчити правила, треба бачити, чому ці правила працюють саме так, звідки вони взялися. Необхідно завчасно ознайомиться з довідковим матеріалом, який буде серед листів з тестовими питаннями. Навчитися користуватися цими матеріалами, запам’ятати, яка інформація там взагалі є.

  Займайтися потрібно певний час, поступово збільшуючи термін заняття. В 2023 році випускники складають НМТ, тестування з усіх предметів триває три години. Краще, щоб студенти могли витримати більше без надмірної психоемоційної напруги та втоми. Працювати потрібно регулярно! Не робити великих перерв. 

  Готуємось до НМТ з математики разом! Хай складний світ цифр та формул стане для вас чудовою музикою!

Наталя Даль,

викладач циклової комісії фундаментальних дисциплін

та комп’ютерних технологій

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook