ОБЕРЕЖНО!!! МОЛОДІЖНИЙ РУХ ПВК «РЕДАН»

30 березня 2023 року
В Україні набирає обертів молодіжний рух під назвою ПВК «Редан». Цей рух прийшов до нас із Росії, де такі групи існують уже кілька років.
Рух «РЕДАН» - це «рашистська» інформаційно-психологічна атака, яка має на меті дестабілізувати українське суспільство, а тому кожна молода людина, яка є прихильником цієї субкультури, повинна аналізувати та розуміти наслідки своїх дій, знати про відповідальність, яка настає за деструктивні дії в рамках цього руху. Її учасниками часто стають підлітки і влаштовують масові бійки. Для того, щоб убезпечити від біди, класні керівники академічних груп коледжу провели виховну годину застереження про небезпеку ПВК «Редан» для здобувачів освіти.
Мета виховної години полягала в наголошенні на важливості недопущення проявів агресії, дестабілізаційної поведінки, порушень з боку студентської молоді та їх участі у новому молодіжному русі ПВК «Редан».
Сподіваюся, що наші здобувачі освіти ніколи не стануть учасниками руху і дестабілізаторами внутрішньої ситуації в Україні.
 
Іванна ГЕТМАНЬЧИК,
заступник директора з виховної роботи
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook