Проведено І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Публічні фінанси»

31 березня 2023 року

 30 березня 2023 року було проведено I етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Публічні фінанси». В олімпіаді взяли участь 39 студентів 2 – 4 курсу навчання ОС «Бакалавр» спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування».

Олімпіада відбулася на навчально-інформаційній платформі «Оlympus». Комісія в складі д.е.н., професора Юлії Негоди, к.е.н., доцентів Лариси Олійник та Інни Долженко привітали учасників олімпіади, наголосивши на тому, що в сучасних умовах від ефективного функціонування публічних фінансів залежить можливість держави виконувати свої функції, сприяти соціально – економічному зростанню та досягненню соціального консенсусу у суспільстві. Публічні фінанси покликані слугувати забезпеченню цілей загального добробуту, що надзвичайно важливо в сучасних умовах.

 

Учасникам олімпіади були запропоновані такі завдання: тести, теоретичне питання та задача з діючої практики в сфері публічних фінансів.
За результатами І етапу олімпіади з дисципліни «Публічні фінанси» переможцями стали:
1 місце – Андрій Кравцов студент 2 курсу скороченого терміну навчання спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування»;
2 місце – Гедіна Яна студентка 3 курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування»;
3 місце – Червонюк Микола студент 3 курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування».

Вітаємо переможців та бажаємо подальших успіхів у навчанні та професійній сфері!!!


Лариса ОЛІЙНИК,
доцент кафедри фінансів

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook