Вебінар «Оцінка кредитоспроможності підприємства»

30 березня 2023 року

 

0129 березня 2023 року студенти економічних спеціальностей та викладачі циклової комісії спеціальних економічних дисциплін відвідали вебінар «Оцінка кредитоспроможності підприємства».

Спікер Олександр МОСТОВИЙ, кредитний аналітик бізнес-клієнтів, ознайомив учасників вебінару із діяльністю ПроКредит Банку, висвітлив структуру кредитного портфелю банку. На прикладах показав методологію та алгоритм аналізу кредитних ризиків, висвітлив питання управління кредитним ризиком бізнес-клієнтів та представив реальні робочі інструменти та алгоритми оцінки кредитоспроможності підприємства.

1234567

Кредитоспроможність підприємства є комплексним поняттям, яке потрібно розглядати з точки зору конкретної ситуації та спроможності підприємства здійснювати фінансування господарської діяльності за рахунок позикових коштів. Різноманітність підходів до визначення кредитоспроможності проявляється також і в підходах до її оцінки. Як було зазначено під час вебінару, кожен банк на основі кількісних та якісних характеристик розробляє власні критерії та методики оцінки кредитоспроможності позичальника.

Уляна ДУДКА,
викладачка спеціальних економічних дисциплін
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook