ЯК ДОСЯГТИ УСПІХУ: ЛЕКЦІЯ – ЗУСТРІЧ УСПІШНОГО ПІДПРИЄМЦЯ ЗІ СТУДЕНТАМИ

30 березня 2023 року

 

130 березня відбулася лекція-зустріч на тему «Як досягти успіху у підприємництві» із представницею товариства ФОП Крістіна Лібергер (Chaipotutory) - Уляною ГЛАДКОЮ.

23

Пані Уляна мала змогу не лише розповісти про діяльність господарства але й побудувала зі студентами конструктивну розмову. Було зосереджено увагу студентів на тому, що звичайний день підприємця дуже насичений і коли людина не впевнена у своїх силах, краще не починати таку глобальну внутрішню трансформацію власного життя. Адже власний бізнес - це не просто робота, а постійний процес, єдиний організм, який повинен бути функціональним і життєздатним. А також це обов’язкова робота над собою, постійне самовдосконалення та цілковита самовіддача.

4

Під час розмови зі студентами пані Уляна акцентувала увагу на важливості точного формулювання завдань при реалізації бізнес-проектів та застосуванні існуючих методів підвищення конкурентоспроможності. На лекції також були обговорені психологічні аспекти ведення підприємницької діяльності та особливості взаємовідносин підприємців з державою.

В цілому зустріч відбулася у форматі лекції, проте вона мала вагоме значення для студентів.

Уляна БУРДАШ,
викладачка спеціальних економічних дисциплін
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook