ЗАСІДАННЯ ГУРТКА «ФЛОРИСТИКА ТА ФІТОДИЗАЙН ІНТЕР’ЄРУ»

30 березня 2023 року

 

130 березня 2023р. відбулося чергове засідання гуртка «Флористика та фітодизайн інтер’єру», на тему «Виготовлення великоднього вінка» під керівництвом викладачки Наталії Чорної.

Сучасне мистецтво розвивається у прискореному темпі: виникають нові техніки і напрямки, в яких використовуються різноманітні матеріали. Однак, жодний вид мистецтва не пов'язаний так тісно зі світом природи, як флористика та фітодизайн. Передаючи в композиції життя природи в її динаміці та багатогранній красі, людина глибше пізнає світ природи, відкриває його закони, пробуджує почуття любові та бережливого ставлення до природи, розкриває свої художні здібності та смаки.

Виконуючи на заняттях вироби в тій чи іншій техніці у студентів формуються початкові вміння, які вони мають можливість потім вдосконалити в процесі самостійної творчої роботи. Як показала практика, переважна більшість студентів позитивно ставилася до виготовлення копозицій в різних техніках, а для деяких це заняття стає улюбленим.

Завданням гуртка: є засвоєння системи знань з флористики та фітодизайну; опанування практичними уміннями та навичками флористики та фітодизайну; розвиток техніки створення флористичних об'єктів; формування ставлення студентів до природи рідного краю, історії та традицій українського народу; розвиток пізнавального інтересу, творчих здібностей; створення середовища для саморозвитку, самореалізації, соціалізації та професійного самовизначення студентів; здобуття допрофесійної освіти.

234567891011121314151718

Наталія ЧОРНА,
викладач циклової комісії природничих дисциплін
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook