Відбувся конкурс студентських наукових робіт

29 березня 2023 року

17 березня цього року на кафедрі управління та освітніх технологій онлайн відбувся конкурс студентських наукових робіт. Конкурс студентських наукових робіт є плановим науковим заходом, який проводиться кафедрою, відповідно до Положення про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей, листа МОН від 22.12.2022 № 3/5695-22, наказу ректора НУБіП України, плану НДР гуманітарно-педагогічного факультету і кафедри.

Університетський конкурс на кращу студентську наукову роботу є першим етапом Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт і проводиться з метою створення умов для розвитку інтелектуального потенціалу талановитої молоді, підтримки наукової та творчої роботи студентів, стимулювання їх інтересу до дослідницької роботи, оволодіння ними інноваційними технологіями.

Важливо зазначити, основним завданням наукової та інноваційної діяльності національного університету біоресурсів і природокористування України є здобуття наукових знань шляхом проведення наукових досліджень і розробок та їх спрямування на створення і впровадження нових конкурентоспроможних технологій, забезпечення інноваційного розвитку закладу та підготовки фахівців інноваційного типу.

У конкурсі взяли участь 7 студентів, які представили конкурсній комісії кафедри (голова комісії проф. Сергій Кубіцький, секретар Сергій Михнюк, члени комісії – проф. Микола Михайліченко, доцент Василь Базелюк і доцентка Людмила Білан) для рецензування свої наукові роботи і доповіді.

На підставі рецензування та оцінювання наукових робіт і доповідей студентів конкурсна комісія визначила переможців і етапу II туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з такими результатами:

І місце зі спеціальності «Управління навчальним закладом» здобула Олена Бойко, студентка року навчання магістратури, гр. УНЗ-22001м під науковим керівництвом к.пед.н., доцента кафедри управління та освітніх технологій Василя Базелюка.

ІІ місце зі спеціальності «Управління навчальним закладом» здобула Татьяна Васильченко, студентка 1 року навчання магістратури, гр. УНЗ-22001м під науковим керівництвом д.п.н.,  професорки кафедри Зої Рябової.

Щиро вітаємо переможців та їх наукових керівників з отриманими призовими місцями та бажаємо нових наукових звершень!

Василь Базелюк,
доцент кафедри

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook