Екскурсійна зустріч першого курсу «Історичні етапи становлення НУБіП України»

29 березня 2023 року

  У рамках виховної роботи 28 березня 2023 року студенти першого курсу ФЗР відвідали історичний музей університету. Тепла зустріч відбувалась у навчальному корпусі №3. Музей історії НУБіП України є навчальним, науково-дослідним і культурно-освітнім структурним підрозділом ЗВО. Сьогодні він становить вагому частину державного Музейного фонду України, який досліджує і популяризує історію науки та освіти, формує науковий світогляд молоді.


  Студенти ознайомились з експозиціє музею поетапно. Зокрема, перший етап був присвяченний становленню сільського господарства на території України та історії становлення майбутнього передового аграрного університету. Наступний – Другій світовій війні та АТО. Третій – періоду відновлення Голосіївських інститутів, утворення УСГА, підписання перших міжнародних угод, культурно-масовому життю студентів, сучасній діяльності ННІ та факультетів НУБіП України, показаний у світлинах, історичних документах і речах.

 
  По завершенні екскурсії студенти робили фото на пам'ять та щиро подякували адміністрації музею за змістовну та цікаву розповідь.

 

Ольга Статкевич, куратор 1-го курсу ФЗР

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook