Вболіваємо за збірну України разом - відбір на Чемпіонату Європи з футболу 2024 у студентському містечку під відкритим небом

28 березня 2023 року

Футбол – це один з найпопулярніших видів спорту на землі. І, звичайно ж, футбольні матчі збирають величезну кількість глядачів, які насолоджуються грою своїх улюблених команд. Але що ж робити, якщо улюблена команда грає в іншій країні, а ти не можеш піти на стадіон та побачити цю гру? Звісно, що в такому випадку можна зібратися разом з друзями та переглянути матч у зручному місці.

Саме тому спортивним відділом Сенату студентської організації НУБіП України разом з адміністрацією 8 гуртожитку 26 березня було організовано сумісний перегляд відбору до Чемпіонату Європи 2024.

Ідея сумісного перегляду футбольних матчів стає все більш популярною, особливо в країнах, де футбол є національним видом спорту. Це стає можливим завдяки розвитку технологій та наявності спеціальних пристроїв для перегляду футболу в режимі реального часу.

На відбірковому турнірі до Євро-2024, що відбувся 26 березня 2023 року, збірна України зустрілася зі збірною Англії. Матч став дуже напруженим і цікавим для глядачів, незважаючи на те, що збірна України поступилася супернику з рахунком 0:2.

Варто звернути увагу на атмосферу в місці, де студенти нашого університету зібралися переглядати матч. Була дружня та комфортна обстановка, кожен міг спокійно насолоджуватися захопливою грою. Також, на нашу думку, сумісний перегляд футбольних матчів може стати чудовою можливістю для соціалізації та знайомства з новими людьми, які мають спільний інтерес до футболу.

Хочемо подякувати адміністрації 8 гуртожитку за те, що ви зробили все можливе, щоб забезпечити нам комфортну та дружню атмосферу під час перегляду матчу, ми дуже цінуємо вашу підтримку!

У підсумку можемо сказати, що сумісний перегляд футбольних матчів – це відмінна можливість насолодитися грою своєї улюбленої команди в компанії друзів та знайомих, головне забезпечити комфортну, дружню атмосферу, щоб зробити процес перегляду ще більш цікавим.


Прес-служба сенату студентської організації НУБіП України,
Владислава Сільченко, головна копірайтерка

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook