ЗНАННЯ ІСТОРІЇ – ПЕРСПЕКТИВНИЙ ШЛЯХ У МАЙБУТНЄ!

28 березня 2023 року
ФВМ НУБіП України
   Всім відомо, що прийняття вірних рішень і вибір напряму подальшого розвитку, ґрунтуються на знаннях і досвіді. Аналіз, отриманої упродовж життя інформації, допомагає визначитися з наступними кроками в будь-якому моменті. Чим більше різноманітних джерел – тим обдуманіше буде й рішення. Тобто, багаж знань минулого досвіду – є визначальним для майбутніх дій! І тут, в нагоді стають історії як з власного, так і з суспільного життя. Історія допомагає уникнути помилок, які вже відбувалися раніше.
   Саме тому, на факультеті ветеринарної медицини НУБіП України серйозно ставляться до вивчення минулого, як університету, так і держави. Для цього, наставники груп з своїми підопічними відвідують різноманітні музеї. В першу чергу на території ЗВО. Найфундаментальнішим з них є «Музей історії Національного університету біоресурсів і природокористування України», який і відвідала 9 СК група 1 курсу разом із куратором Андрієм Розумнюком.
   Слід відмітити, що екскурсія, проведена директором музею Марією Анатоліївною Поливач була настільки цікава, що проведений час (близько години) сплинув як одна хвилина. Розповідь розпочалася з культури Трипілля, згадали скіфів, Русь, теорії виникнення назви «Голосієво», визначних випускників минулого (здобутками яких користуємося і до сьогодні). Звичайно, пані Марія не могла оминути і теперішні складні часи, наших героїв-захисників зі складу, як викладачів так і студентів. Загалом екскурсія відбулася в дуже цікавій живій бесіді, де кожен з присутніх взнав багато нового. Хотілось би висловити слова подяки адміністрації університету (за створення музею) і директору – за корисно проведений у музеї час. 

Доцент кафедри терапії і клінічної діагностики Андрій Розумнюк

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook