Засідання ради роботодавців агробіологічного факультету

28 березня 2023, 13:00

 

28 березня 2023 року у зв’язку з наближенням 125-річчя Університету, події, що внесена в Постанову № 1982-ІХ від 17 грудня 2021 року “Про відзначення пам’ятних і ювілейних дат та ювілеїв у 2022-2023 роках” і відзначається на державному рівні, відбулось засідання ради роботодавців агробіологічного факультету.


  В засіданні взяли участь представники провідних аграрних компаній та фермерських господарств, а також завідувачі кафедр агробіологічного факультету. Представниками від кафедри садівництва на засіданні були завідувач кафедри Борис Мазур та професор Людмила Шевчук.

  Із привітальним словом першою виступила декан факультету Оксана Тонха, яка подякувала за співпрацю і ознайомила присутніх зі станом навчального процесу на факультеті, досягненнями та проблемами, які необхідно вирішити найближчим часом та в перспективі. Декан наголосила на тому, що важливим моментом в роботі факультету є чітке усвідомлення вимог чи потреб виробництва до особливостей підготовки кваліфікованого фахівця.

  Голава ради роботодавців агробіологічного факультету Леонід Центило наголосив на завданнях, які ставить перед собою Рада роботодавців, а саме: підвищення іміджу факультету, забезпечення фінансової стабільності та забезпечення працевлаштування випускників агробіологічного факультету спеціальностей  201 "Агрономія" та 203 "Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство".

  Серед інших важливих завдань, котрі поставила перед собою Рада, це спільна реалізація і ресурсна підтримка навчальних програм, виробничих практик, а також спільна підготовка кадрів високої кваліфікації, у тому числі для підприємств ради.

  Далі представники ради роботодавців виступили із пропозиціями співпраці із факультетом.

Співпраці бути!
Все буде Україна!

Олександр Гаврилюк
асистент кафедри садівництва ім. проф. В.Л. Симиренка

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook