Микола Цуркан обирає спеціальність "Маркетинг"

27 березня 2023 року

   Вибір професії є кроком, який абітурієнт повинен зробити в житті, адже це впливає на майбутнє: кар’єру, здоров'я, успіх, фінансовий стан та загальний стиль життя. Тому, дуже важливо зробити свідомий вибір, зваживши всі за й проти. Учень Криворізького природничо-наукового ліцею Микола Цуркан вже зробив свій вибір на користь спеціальності "Маркетинг" факультету аграрного менеджменту. Микола завітав на факультет разом з татом Олегом Цурканом. Ми відвідали навчальні аудиторії закріплені за факультетом аграрного менеджменту, розповіли про переваги навчання та можливості майбутнього працевлаштування.

   З майбутнім вступником відбувся цікавий діалог, під час розмови ми дізнались про життєві пріорітети Миколи, запитали про його наміри щодо вступу до НУБіП України на факультет аграрного менеджменту за спеціальністю "Маркетинг".
   -Миколо, розкажи про себе?
   -Я навчаюсь в одному з кращих ліцеїв міста - Криворізькому природничо-науковому ліцеї. Окрім навчання для мене в пріорітеті є спорт. Саме цим я займаюсь протягом усього життя. У мене є досягнення в плаванні, боксі, танцях, джиу-джитсу, а також я був у складі збірної ліцею по волейболу та підтягування на перекладині. Я учасник двох змагань всеукраїнського масштабу. На першому чемпіонаті України по джиу-джитсу я посів 1 місце. Одним зі своїх досягнень також вважаю участь у всеукраїнській олімпіаді по креативності та інженерії, за яку я отримав стипендію і відзнаку від мера нашого міста. 
   - Чому саме ти вирішив обрати спеціальність "Маркетинг"?
   - Я опрацював дуже багато бізнес-літератури і зрозумів, що зможу реалізувати свій потенціал, опановучи таку цікаву та перспективну професію як маркетинг.
   - Звідки дізнався про НУБіП та факультет аграрного менеджменту? 
   - Багато татових друзів навчались саме в НУБіП України і отримавши диплом досягли кар’єрного зростання, стали затребуваними фахівцям на ринку праці. Я багато знайшов інформації в мережі Internet, соціальних мережах, на сторінці факультету сайту університету.
   -Які очікування від навчання в університеті?
   -Очікування тільки позитивні. Я вважаю, що з висококваліфікованими викладачами та можливостями для студентів про які я дізнався, навчання буде насиченим та цікавим. 
   -Яку маєш мрію?
   -В першу чергу мрію про Перемогу України. Друга моя мрія пов‘язана зі створенням у майбутньому своєї компанії в сфері маркетингу, яка буде приносити дохід, створить робочі місця, принесе користь для нашої держави.
   По завершенню зустрічі ми запросили Миколу, його однокласників, друзів та знайомих, що цього року будуть абітурієнтами на День відкритих дверей, який відбудеться 6 квітня 2023 року.

Розмовляла Лариса КАРПЕНКО, 
заступник декана факультету 
аграрного менеджменту
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook