Ректорат: проводимо діалог з випускниками бакалаврату щодо продовження навчання в магістратурі

27 березня 2023 року

 

 

27 березня 2023 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату.

 

 

  Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша доповів про перебіг підготовки до відзначення 125-річниці університету в умовах воєнного стану.

  Відповідальний секретар приймальної комісії Сергій Ковалевський закцентував на особливостях порядку прийому до закладів вищої освіти в 2023 році, які наразі перебувають на юстуванні.
  Голови профспілкових організацій співробітників Ростислав Тарасенко та студентського Олексій Мельник повідомили про надання матеріальної допомоги.
  Заступник голови Сенату Студентської організації Софія Вернидуб запросила до участі в черговому турі меморіалу Сергію Романчуку – змаганнях з футболу серед збірних команд факультетів та ННІ.
  Голова благодійного фонду «Голосіївська ініціатива» Євген Томін проінформував про поточну роботу фонду, наповнення та видатки, допомогу студентам і співробітникам.

  Учений секретар Оксана Барановська проінформувала про проведені минулого тижня статутні заходи.

 

  Проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк доповів про роботу оргкомітету міжнародної наукової конференції до 125-річчя університету, початок виконання наукових проєктів, що визначені переможцями конкурсного відбору, стан реалізації завдань входження наукових видань до провідних наукометричних баз, заплановані науково-технічні заходи. В УЛЯБ АПК продовжуються роботи щодо біологічних та еколого-токсикологічних випробувань пестицидів та біопрепаратів для сільського господарства. В НДГ продовжуються весняно-польові роботи.

 

  Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук проінформував про набір на навчання студентів-громадян Китаю для навчання в наших філіях, розширенні можливостей для академічної мобільності.

 

  Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про перебіг ремонтних робіт в навчальних лабораторіях, благоустрій території, підрізку дерев, облаштування тротуарів тощо.

 

  Проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук закцентував на продовженні освітнього процесу, ротації студентів на очне навчання. В середу, 29 березня, о 1330 в актовій залі навчального корпусу №3 відбудеться зустріч ректора зі старостами академічних груп 4 курсу, де лейтмотивом стане продовження навчання в магістратурі НУБіП України. Триває підготовка до Дня відкритих дверей, який запланований на 6 квітня.

 

  Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Василю Шинкаруку – підготувати зустріч ректорату зі старостатом 4-х курсів; ретельно проаналізувати питання відрахування студентів; підготувати і провести 27 березня робочу нараду з деканатом та завідувачами кафедр факультету ветеринарної медицини з питань біоетики і врахування останньої в освітньому процесі. У межах підготовки до відзначення 125-річчя університетуСергію Кваші – підготувати на 30 березня нараду щодо організації заходів до ювілею, тримати в полі зору проєкт розпорядження уряду з цього питання; підготовку ювілейного видання. Вадиму Ткачуку – здійснити комплекс заходів щодо гідного прийому гостей. Також нагадуємо, що 1 квітня відбудеться творчий вечір з нагоди ювілею народного артиста України Вадима Крищенка.
  Ректорат розглянув й інші питання життєдіяльності університету.

Пресслужба

 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook