Цикл відкритих лекцій продовжено: вивчаємо особливості застосування маркетингу у некомерційних організаціях

27 березня 2023 року

 

     22 березня на 4 парі в ауд. 425 відбулася відкрита лекція доктора економічних наук, професора кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Бондаренка Валерія Михайловича з дисципліни «Маркетинг некомерційних організацій» для студентів 4 курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 075 «Маркетинг». Тема лекції «Сфера застосування маркетингу некомерційних організацій».

     Лекція розпочалася вчасно, було оголошено тему і питання, які розглядались на занятті. На лекції були присутні студенти, представники деканату та викладачі кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі.

     Під час лекції було висвітлено три питання, які в повній мірі розкривали тему лекції. Перше питання – організації, що займаються некомерційним маркетингом; друге питання – процеси обміну в некомерційному маркетингу; третє питання - політмаркетинг, его-маркетинг. На розкриття кожного питання було виділено однакову кількість часу.

     Лектор під час лекції вдавався до дискусій із студентами, що сприяло доброзичливій атмосфері в аудиторії. Всі питання по темі демонструвалися на слайдах, що сприяло покращеному засвоєнню теми студентами.

     Лекція була проведена на високому професійному рівні, про що свідчать позитивні відгуки та висновки присутніх.

 

 

Богдана Вишнівська
доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі
 

 

 

 

 

 

 

 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook