Вдосконалення професійної компетентності фахівців–практиків – ключове завдання лабораторії «Інформаційні технології в бухгалтерському обліку»

26 березня 2023 року

 23 березня відбувся випуск чергової групи слухачів курсу «Бухгалтерський облік у прикладному рішенні «BAS бухгалтерія». 7 учасників виконали практичні завдання курсу та освоїли сучасне програмне забезпечення. 

 

 

Систематичне підвищення професійної компетентності є дуже важливим для успішної кар'єри та розвитку в будь-якій професії. Особливо це стосується використання інформаційних технологій у сфері бухгалтерського обліку. Саме тому кафедрою обліку та оподаткування такі курси проводяться на регулярній основі, наголосила завідувач кафедри обліку та оподаткування Любов Гуцаленко.

 

 

У багатьох професіях старі методи та інструменти стають застарілими через розвиток технологій. Підвищення професійної компетентності дозволяє пристосовуватися до змін та використовувати нові технології та інструменти.

Чому бухгалтеру важливо регулярно проходити підвищення професійної компетенції

1. Покращення роботи: Підвищення професійної компетентності дозволяє працівникам здійснювати свої обов'язки ефективніше і з більшою впевненістю. Вони розуміють найновіші техніки та технології, що допомагає їм виконувати свою роботу краще.

2. Розвиток кар'єри: Підвищення професійної компетентності дозволяє працівникам розвивати свою кар'єру, просуватися в рангах організації та підвищувати вартість своєї вкладеної праці у відповідному розмірі заробітної плати. Такі працівники є більш цінними для своєї компанії.

3. Конкурентоспроможність: У світі, де конкуренція висока, підвищення рівня професійної компетентності допомагає зберігати конкурентоспроможність на ринку праці. Чим більш ви компетентні, тим більше можливостей для розвитку кар'єри і досягнення успіху в своїй сфері.

 

 

Під час навчання на курсі «Бухгалтерський облік у прикладному рішенні «BAS бухгалтерія» були розглянуті наступні теми:

·                    Початкові налаштування для ведення бухгалтерського обліку

·                    Заповнення нормативно-довідкової інформації

·                    Внесення початкових залишків

·                    Облік наявності та руху кадрів

·                    Облік заробітної плати, утримань та нарахувань

·                    Облік розрахунків з підзвітними особами

·                    Закупівлі матеріалів і товарів у постачальників

·                    Облік основних засобів, МНМА ТА МШП

·                    Облік реалізації продукції

·                    Облік операцій на рахунках в банку

·                    Облік операцій з валютою

·                    Облік витрат виробництва та виходу продукції

·                    Облік касових операцій

·                    Регламентні операції закриття місяця, розрахунок собівартості продукції та визначення фінансових результатів

·                    Методичні основи формування звітності в програмі

 

 

На завершення зазначимо, що курси проходять на регулярній основі по мірі набору слухачів. Наступна група уже формується. Запрошуємо до нас на навчання!

 

 

Вітаємо слухачів з успішним завершенням навчання та зичимо плідної і продуктивної роботи у досягненні високого рівня професійної майстерності! 

 

Володимир Литвиненко

тьютор курсу, доцент кафедри обліку та оподаткування

 

 
 

 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook