Визначилися переможці І туру Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології»

23 березня 2023 року

    21 березня 2023 року в ННІ енергетики, автоматики та енергозбереження кафедрою автоматики та робототехнічних систем ім. акад. І.І. Мартиненка було проведено І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» серед студентів НУБіП України.
    З вітальним словом до учасників олімпіади звернувся завідувач кафедри автоматики та робототехнічних систем ім. акад. І.І. Мартиненка Віталій Лисенко, наголосивши на важливості спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» для різних галузей виробництва України. Студентська олімпіада зі спеціальності "Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології" - це важливий інструмент для перевірки знань, сприяння розвитку навичок та формування майбутніх фахівців, оскільки галузь знань, куди входить наша спеціальність, є однією з найбільш перспективних.

Вітальне словом до учасників олімпіади завідувача кафедри автоматики та робототехнічних систем ім. акад. І.І. Мартиненка Віталій Лисенко

У рамках студентської олімпіади зі спеціальності "Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології" студенти мали можливість продемонструвати свої знання та навички в програмуванні комп’ютерно-інтегрованих систем, моделюванні об’єктів і систем керування, технічних засобах автоматизації, проєктуванні систем автоматики та інших дисциплін, що пов'язані з автоматизацією технологічних процесів. Студентам були запропоновані завдання різної складності, що дозволило перевірити рівень знань та визначити сильні та слабкі сторони кожного учасника. Усі завдання були створені з урахуванням сучасних вимог до рівня підготовки фахівців з автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій.


Розпочались змагання!

До участі в олімпіаді були запрошені студенти 4 курсу, 2 курсу (скороченого терміну навчання) освітнього ступеня «Бакалавр» та студенти 1 курсу і 2 курсу освітнього ступеня «Магістр» спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології». Перевірку результатів студентської напруженої роботи проводила комісія у складі професорів кафедри Віталія Лисенка, Ігоря Болбота та Сергія Шворова.



Перші складні завдання

Комісія відзначили високий рівень підготовки студентів та підкреслила, що такі змагання сприяють підвищенню інтересу до професії та розвитку професійних навичок у студентів.


За декілька хвилин до закінчення змагання

За результатами змагань І туру олімпіади зі спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» було визначено переможців, якими стали:
- освітній ступінь «Бакалавр» :

  1. місце – Роман Саламін;
  2. місце – Валерій Школик;
  3. місце – Кирил Міхеєв та Максим Євтушенко.

- освітній ступінь «Магістр» спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології»:

  1.  місце – Денис Жук;
  2.  місце – Назарій Губиш;
  3.  місце – Олексій Царук.


Вітаємо переможців та бажаємо із честю представити наш навчальний заклад у ІІ турі Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології.

Ігор Болбот
д.т.н., професор кафедри автоматики та робототехнічних
систем ім. акад. І.І. Мартиненка

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook