ТЕОРІЯ ПОВИННА БУТИ ПІДТВЕРДЖЕНА ПРАКТИКОЮ

23 березня 2023 року

 

1Сучасне життя неможливо уявити без такого виду транспорту, як автомобільний. Завдання автомобільного транспорту – забезпечити безпечне перевезення пасажирів та вантажів за найкоротший час. Для стабільних, довготривалих показників роботи автомобілів передбачено здійснювати ряд організаційно-технічних заходів – технічне обслуговування і діагностування. Ці питання розгдядаються при проведенні практики АТП СТО для студентів за спеціальністю 274 Атомобільний транспорт.

23

Студенти групи А-41М разом з керівником практики Миколою ЛЕСЬКІВИМ провели заняття на станції технічного обслуговування автомобілів ВS SERVICE, ФОП Гурко І.А.

645

Здобувачі освіти мали змогу ознайомитись з новітнім обладнанням з ремонту та діагностування автомобілів, а також могли самі проводити діагностичні роботи по системі живлення, електрообладнанні, ходовій частині автомобілів, роботи пов’язані з шиномонтажем.

Власники станції технічного обслуговування Назар ПИГІЙНазар БОНЧУК та Ігор ГУРКО дали вичерпні відповіді на запитання студентів.

 

Микола ЛЕСЬКІВ,
викладач циклової комісії
Інженерних та аграрних дисциплін
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook