Профорієнтаційна онлайн-зустріч з майбутніми вступниками на кафедрі фізіології, біохімії рослин та біоенергетики

20 березня 2023, 12:30

  Доцент кафедри фізіології, біохімії рослин та біоенергетики, доктор біологічних наук Ольга Бойко разом з вчителем біології та хімії Галиною Потаповою провели у березні онлайн-зустріч з учнями 11 класів Криворізького ліцею №107 «Лідер» Криворізької міської ради.
  Під час свого виступу Ольга Бойко особливий акцент зробила на перевагах навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування України, а також на складові в підготовці фахівців спеціальностей 162 «Біотехнології та біоінженерія», 101 «Екологія», 202 «Захист і карантин рослин».

  На зустрічі випускники дізналися про структуру університету та факультету, умови та правила прийому, міжнародну співпрацю з ВНЗ і науково-дослідними установами, а особливо їх цікавило питання подальшого працевлаштування.
  Ольга Анатоліївна зосередила увагу присутніх на особливостях вступної компанії 2023 року. Детально зупинилася на підготовчих курсах для вступу, що має значення для поглиблення знань при складанні мультипредметного тесту, а також умовах участі у Всеукраїнській олімпіаді в НУБіП України.
  Випускники ліцею були гостинно запрошені на «День відкритих дверей», а вже цього року, сподіваємося, саме вони стануть студентами Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Наталія Нестерова, доцент кафедри, к.с.-г.н.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook