Засідання кафедри як маркер нашої активності

22 березня 2023 року
мтф

Весна не тільки в календарі, а й в активностях кафедри: оновлення існуючих освітніх програм і методик викладання, плани щодо залучення абітурієнтів і роботи зі студентами. Ми змінюємося, переформатуємо себе в весняних ритмах. Про це ми говорили на черговому засіданні кафедри, де обговорювалася велика кількість питань. Завідувачка кафедрою Савченко Л.А. подякувала присутнім за відмінну роботу в профорієнтаційному напрямку. Адже викладачі кафедри залучили найбільшу на факультеті кількість учасників до участі в олімпіаді – 26 осіб. Крім того на підготовчі курси залучено 4 абітурієнти. Ці результати є свідоцтвом ретельної планомірної роботи, яка проводиться на кафедрі. Обговорювалися плани щодо проведення онлайн і офлайн зустрічей з випускниками шкіл Кіровоградської і Черкаської областей.

Савченко Л.А. і проф. Загурський О.М., гаранти освітньо-професійних програм підготовки бакалаврів і магістрів, представили матеріали освітніх програм на 2023 навчальний рік. Після обговорення було прийнято рішення рекомендувати ОПП для подальшого розгляду на навчально-методичній комісії факультету.

З початком навчання студентів в очному форматі основна увага зосереджена на проведенні лабораторних, практичних занять, підготовці до написання курсових і випускних робіт. Викладачі особливу увагу приділяють розробці і вдосконаленню методичних вказівок в цих напрямках. Проф. Загурський О.М. представив до розгляду методичні рекомендації щодо проведення дослідження, написання та оформлення курсових проєктів із дисципліни «Дослідження операцій у транспортних системах». Доц. Колосок І.О. підготував до друку методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технічні засоби організації дорожнього руху». Представлені роботи отримали позитивні відгуки у колег і рекомендовані до розгляду на навчально-методичній комісії МТФ.


Проф. Мацюк В.І. повідомив про проведення олімпіад по дисциплінам, що читаються на кафедрі. Були визначені дати і формат реалізації вказаних міроприємств.Продовжується підготовка до проведення міжнародної науково-практичної конференції «Автомобільний транспорт та інфраструктура» у квітні. Колектив кафедри спрямовує свої дії на залучення фахівців транспортної галузі до участі в конференції, подачі нових ідей в цікавій і прийнятній формі для студентів під час проведення круглого столу «Аграрна логістика України у свідомості війни» у рамках Міжнародного дня Логістики «Supply Chain Day 2023», в якому кафедра приймає участь 3 рік, як партнер. Наша робота продовжується, набирає темпів, розширюється в різних напрямках з вірою в перемогу і ЗСУ.

Вікторія Опалко

 




 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook