Продовження офлайн навчання обговорили на зустрічі зі старостами 1 курсу

22 березня 2023 року

   22 березня 2023 року відбула зустріч декана факультету аграрного менеджменту Анатолія ОСТАПЧУКА зі старостами 1 курсу спеціальностей менеджмент та маркетинг. 

   Метою зустрічі стало обговорення подальшого формату навчання у II семестрі 2022-2023 навчального року. Як відомо, відповідно до графіку освітнього процесу на 2022-2023 навчальний рік 6 березня розпочалося очне навчання здобувачів вищої освіти. В аудиторії вийшли студенти 1 та 4 курсів бакалаврату, 1 року навчання магістратури. З метою якісної підготовки майбутніх фахівців саме в офлайн форматі, постало питання щодо продовження навчання в аудиторіях, оскілки вже з 3 квітня по 5 травня відповідно до графіку освітнього процесу студенти 1 курсу мали навчатись онлайн.
   Без сумніву, навчання в аудиторії має ряд переваг серед яких зміст навчання, мотивація, міжособисті взаємодії – офлайн навчання дозволяє студентам і викладачам спілкуватися один на один, що допомагає збільшити рівень взаєморозуміння та покращує комунікацію.
   21 березня 2023 року на засіданні ректорату було анонсовано проект змін до графіку освітнього процесу на ІІ семестр 2022-2023 навчального року. Згідно документу передбачається, що з 3 квітня відбувається ротація студентів, які навчатимуться очно – до аудиторій прийдуть студенти 2-3 курсів бакалаврату, а також прийнято рішення про подовження очного навчання на 7 тижнів для першокурсників. 

Лариса КАРПЕНКО 
заступник декана факультету 
аграрного менеджменту
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook