ВИЇЗНЕ ЗАНЯТТЯ З ПРАКТИКИ В ГОСПОДАРСТВІ

21 березня 2023 року

 

3Студенти третього і четвертого курсу спеціальності 208 «Агроінженерія», відповідно до навчального плану, зараз проходять навчальну практику з дисциплін «Сільськогосподарські машини» та «Експлуатація машин та обладнання».

В даний період в господарствах проводиться поверхневий обробіток грунтів з метою збереження вологи. Використавши таку нагоду, керівники практик Мирослав ЯЦИКІВ та Михайло СИНОВЕЦЬ провели з студентами виїзне заняття у господарстві ТОВ «Захід- Агро МХП» за сприянням наших стейкхолдерів. Як завжди роботодавці гостинно зустріли нас. Генеральний директор Михайло ЛЕВИЦЬКИЙ люб’язно привітав студентство і надав логістичний напрямок польових робіт.

1245

Здобувачі освіти під керівництвом провідного інженера Володимира СЛІДЗЬОНА мали можливість ознайомитися з будовою, технічною характеристикою, регулюванням та роботою агрегатів в складі трактора John Deere 8530 та культиватора WIL RICH-9 та John Deere 8430 та вітчизняного агрегату в складі зчіпки СПГ-21 та важких зубових борін БЗТС-1,0. Була нагода оцінити переваги та недоліки даних МТА, власноруч відрегулювати агрегати на різні режими роботи.

Слід зазначити, що серед працівників господарства є наші випускники - Ігор БУРЯКЯрослав НАГІРНИЙ та Михайло ЗАСЄДКО, які радо поділилися досвідом своєї роботи і вдячністю за знання, які отримали в нашому навчальному закладі.

Михайло СИНОВЕЦЬ,
викладач циклової комісії
Інженерних та аграрних дисциплін
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook